Facebook Pixel Αδιανόητη απόφαση στην Ιταλία: Η Γιουβέντους πήρε το ματς με τη Νάπολι στα χαρτιά με 3-0!
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-05 00:10:00

Αδιανόητη απόφαση στην Ιταλία: Η Γιουβέντους πήρε το ματς με τη Νάπολι στα χαρτιά με 3-0!

Sportdog Team
Αδιανόητη απόφαση στην Ιταλία: Η Γιουβέντους πήρε το ματς με τη Νάπολι στα χαρτιά με 3-0!

Μια αδιανόητη απόφαση πήρε η ιταλική ομοσπονδία, καθώς κατοχύρωσε το ματς της Γιουβέντους με τη Νάπολι στους "μπιανκονέρι", με 3-0 στα χαρτιά.

Η Νάπολι δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Juventus Stadium λόγω απαγόρευσης των ιατρικών αρχών της Καμπανίας για να ταξιδέψει η αποστολή των "παρτενοπέι" στο Τορίνο, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, και η Γιουβέντους πήρε το ματς με 3-0.

«Εμείς πάντα ακολουθούμε τους κανόνες» ήταν η δήλωση του προέδρου των Bianconeri, Αντρέα Ανιέλι.

«Το πρωτόκολλο λέει ότι σε περίπτωση που βρεθεί θετικό μέλος ομάδας, όλοι το γκρουπ πάει σε απομόνωση και το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των αγώνων. Είναι σαφές και εγγυάται ότι μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν. Σε ό,τι αφορά τον αθλητικό νόμο, είναι επίσης σαφής. Οποιος δεν παρουσιάζεται σε έναν αγώνα, τιμωρείται. Ποια θα είναι αυτή η τιμωρία, είναι θέμα του αθλητικού δικαστή. Ο Ντε Λαουρέντις μού έστειλε μήνυμα για να ζητήσει την αναβολή και του απάντησα ότι υπάρχουν κανονισμοί και προβλέπουν τι πρέπει να γίνει. Μπορώ να καταλάβω το αίτημα του, αλλά φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε όλοι τι αναφέρει ο κανονισμός» ήταν η δήλωση του Αντρέα Ανιέλι μετά τη μη εμφάνιση της Νάπολι στο Τορίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags