Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Τελείωσαν" τον Πογιάτος – Γιατί δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης – Νέο διπλό "μπαμ" Σαββίδη!
| 2020-10-05 17:23:00

"Τελείωσαν" τον Πογιάτος – Γιατί δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης – Νέο διπλό "μπαμ" Σαββίδη!

Του Αδέσποτου
"Τελείωσαν" τον Πογιάτος – Γιατί δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης – Νέο διπλό "μπαμ" Σαββίδη!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι συνέβη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, ποιος… έφαγε τον Φορτούνη και τι μεταγραφές ψάχνουν στο… παρά πέντε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε κάποια από τα θέματα που ειπώθηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog στον Alpha 9.89:

** Απίστευτο μπέρδεμα δημιουργήθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη. Στα αποδυτήρια υπήρχε κλίμα πως ο Ντάνι Πογιάτος θα έφευγε και τα σενάρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών φούντωσαν, όταν πήγε και τους χαιρέτισε. Αμέσως όλοι πίστεψαν πως… τελείωσε και αυτό άρχισαν να λένε παρά-έξω και στα τηλέφωνα. Τελικά, ο κόουτς τους είχε χαιρετίσει λόγω του σημερινού ρεπό και όχι απόλυσης…

** Στη Γκαζιαντέπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Τούρκους κρατώντας ένα ταψί μπακλαβά! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είχε συμπαίκτη κι έναν Έλληνα. Ο Θοδωρής Βασιλακάκης είχε συμφωνήσει με την ομάδα προ ημερών, όμως μόλις έφτασε στην πόλη με την σύντροφό του, απογοητεύτηκαν κι έφυγαν άμεσα. Έτσι άφησε τα 250.000 ευρώ και υπέγραψε στη Λαμία με λιγότερα. Ούτε τα μισά…

** Μεγάλη ξανά συζήτηση γιατί δεν ξεκίνησε ο Φορτούνης στα Γιάννινα. Ο Μαρτίνς επέλεξε να δοκιμάσει το σύστημα με τα τρία χαφ, το οποίο θα χρησιμοποιήσει και κόντρα στη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League σε δύο περίπου εβδομάδες. Ο Φορτούνης δεν παίζει στην τριάδα, γιατί παίζει εκεί ο Καμαρά. Το δίλημμα δεν είναι πλέον Βαλμπουενά ή Φορτούνης, αλλά Καμαρά ή Φορτούνης. Ο νεαρός χαφ έχει προσπεράσει στην κούρσα τον Έλληνα άσο, καθώς πλέον έχει… μετατραπεί σε 8αρι-10αρι που μπορεί και πιέζει ψηλά.

** Ο Τόμας Μουργκ έρχεται για αντί-Πέλκας στην Τούμπα, όμως οι μεταγραφές δεν τελείωσαν. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει έναν ακόμα χαφ, πιο γρήγορο και πιο δημιουργικό από τους υπάρχοντες στο ρόστερ για τον άξονα και έναν επιθετικό που θα παίζει και στις τρεις θέσεις, στο σύστημα του Αμπέλ Φερέιρα.

** Μεταγραφή-έκπληξη κυνηγάει η ΑΕΚ στο… παρά πέντε των μεταγραφών, καθώς ψάχνει για εξτρέμ λόγω ανάγκης. Ο Λιβάι Γκαρσία θα λείψει λόγω τραυματισμού για δύο μήνες, ενώ… τελειώνει λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ενομπακάρε!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ! Αυτόν τον προπονητή "χτυπάει" ο Αλαφούζος - Αγαπημένος των ΑΕΚτζήδων!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags