Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με τον Έλληνα... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Την πάτησαν με Αλέν
| 2020-10-05 23:44:00

Ανατροπή με τον Έλληνα... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Την πάτησαν με Αλέν - Τέλος έξι παίκτες!

Sportdog Team
Ανατροπή με τον Έλληνα... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Την πάτησαν με Αλέν - Τέλος έξι παίκτες!

Ολυμπιακός: Οι Θανάσης Ανδρούτσος και Μπόμπι Αλέν θα παραμείνουν τελικά στο Λιμάνι, παρά το γεγονός ότι η απομάκρυνσή τους θεωρούταν... δεδομένη το τελευταία διάστημα. Παράλληλα, υπήρξαν σημαντικές εκκαθαρίσεις στο ρόστερ, με συνολικά έξι αποχωρήσεις (Καφού, Κωστή, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Μαρίνος, Σιαμπάνης)!

Ο Ολυμπιακός φερόταν να έχει ουκ ολίγες προτάσεις για τον Ανδρούτσο από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Εκτός του ΟΦΗ, τον οποίο φέρεται να απασχόλησε πιο έντονα ο Έλληνας μέσος, υπήρξε ενδιαφέρον και από τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς και φημολογία για τη βουλγαρική Λουντογκόρετς.

Παρ' όλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος. Ο Ανδρούτσος παραμένει στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί εάν θα πάρει ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Όσο για τον Μπόμπι Αλέν, η παραμονή του αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις τερματοφύλακες, και συγκεκριμένα οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης και Καραργύρης.

Επί της ουσίας, ο Γάλλος θα παραμείνει στην ομάδα και θα προπονείται στου Ρέντη, όμως πολύ δύσκολα θα μπει στα αγωνιστικά πλάνα του Μαρτίνς. Για τον Αλέν έγιναν συζητήσεις με την πρώην ομάδα του, τη Ντιζόν. Ωστόσο, συμφωνία δεν επετεύχθη και ο νεαρός γκολκίπερ... ξέμεινε στον Πειραιά.

Κατά τά άλλα, τη σημερινή τελευταία ημέρα των μεταγραφών "έσκασαν" έξι συνολικά αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό!

Ο Γιώργος Μανθάτης έμεινε ελεύθερος, ενώ ο Στέφανος Ευαγγέλου υπέγραψε για 2+2 χρόνια στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε, με τους Πειραιώτες να συμφωνούν με τους Πολωνούς για συνιδιοκτησία του παίκτη. Αντίστοιχα, ο Καφού παραχωρήθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ με δανεισμό, ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα, και ο Μάριος Σιαμπάνης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Άρη.

Με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο έφυγαν οι νεαροί Ιωάννης Κωστή και Γιώργος Μαρίνος, με τον πρώτο να πηγαίνει στην ΑΕΛ και τον δεύτερο στο Λεβαδειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή "έκρηξη" Μαρτίνς στα Γιάννινα – Με αυτόν… τρελάθηκε – Χοντρό σκηνικό με Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags