Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έκλεισε και δεύτερο παίκτη στο… παρά πέντε ο ΠΑΟΚ – Πότε έρχεται – Τέλος οι μεταγραφές;
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-05 23:04:00

Έκλεισε και δεύτερο παίκτη στο… παρά πέντε ο ΠΑΟΚ – Πότε έρχεται – Τέλος οι μεταγραφές;

Sportdog Team
Έκλεισε και δεύτερο παίκτη στο… παρά πέντε ο ΠΑΟΚ – Πότε έρχεται – Τέλος οι μεταγραφές;

ΠΑΟΚ: Αγώνα δρόμου για να προλάβει το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (τα μεσάνυχτα της Δευτέρας) έκανε ο ΠΑΟΚ και πρόλαβε να κλείσει δύο παίκτες, μετά την πώληση του Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρ.

Ο Δικέφαλος μετά την απόκτηση του Τόμας Μουργκ, που ήρθε ως αντι-Πέλκας και είναι ήδη κάτοικος Θεσσαλονίκης, έφτασε σε συμφωνία και με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Κρίστο Γκονζάλεζ!

Ο 23χρονος άσος έχει υπογράψει μάλιστα ήδη και το συμβόλαιο του και αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Τρίτη. Ωστόσο, οι διαδικασίες από πλευράς ΠΑΟΚ, «έτρεξαν» από σήμερα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον ιταλικό σύλλογο, εντός των χρονικών πλαισίων που ισχύουν.

O ταλαντούχος Ισπανός προορίζεται για να δώσει λύσεις στη επιθετική γραμμή καθώς μπορεί η κύρια θέση του να είναι επιθετικός κορυφής, αλλά αγωνίζεται και στα πλάγια και ο Αμπέλ Φερέιρα τον υπολογίζει και για τις τρεις θέσεις στο σύστημα που χρησιμοποιεί.

Η άφιξη του Μουργκ και η υπογραφή του Κρίστο, δείχνουν να ολοκληρώνουν τις κινήσεις του ΠΑΟΚ, στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags