Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δωστε του φανέλα βασικού, κάνει τα πάντα"
| 2020-10-06 13:56:00

Ατακάρες για το ΜΠΑΜ του ΠΑΟΚ: "Δώστε του φανέλα βασικού - Κάνει τα πάντα - Άνετα αντι-Πέλκας"

του Γιώργου Κτενά
Ατακάρες για το ΜΠΑΜ του ΠΑΟΚ: "Δώστε του φανέλα βασικού - Κάνει τα πάντα - Άνετα αντι-Πέλκας"

Πολυσύνθετος παίκτης, που μπορεί να παίξει ως δεξί εξτρέμ αλλά και ως 10άρι ή ακόμα και 8άρι, είναι ο Τόμας Μουργκ που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα σχολίσε στο sportdog ο Δημήτρης Καναβαράκης.

Άριστος γνώστης τού αυστριακού ποδοσφαίρου, ανέλυσε όλα τα χαρακτηριστικά τού 25χρονου άσου και απάντησε στο αν τελικά είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του Δημήτρη Πέλκα στην 11άδα.

"Είναι πολυσύνθετος παίκτης για τη μεσαία γραμμή, δεξιοπόδαρος, και συνήθως παίζει δεξιά", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Δ,. Καναβαράκης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Έχει καλή πάσα, καλή κάθετη, μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός. Γρήγορος είναι, καλός χειριστής. Και εκτελεστικά είναι ικανός, η καλύτερη σεζόν του ήταν το 2017/18 με 10 γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι είχε τραυματιστεί στο τέλος της σεζόν και είχε χάσει πολλά ματς".



Σε ποιες άλλες θέσεις μπορεί να παίξει;

"Κλασική θέση για εκείνον είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ. Χρησιμοποιεί το δεξί πόδι αλλά μπορεί να παίξει και ως 8άρι. Αλλά θεωρητικά και 8άρι μπορεί να παίξει γιατί συμμετέχει στο ανασταλτικό κομμάτι".

Το ερώτημα που απασχολεί τους οπαδούς τού Δικέφαλου είναι αν αυτός ο παίκτης αντι-Πέλκας.

"Ναι, φυσικά, μπορεί να είναι αντι-Πέλκας. Τα χαρακτηριστικά του είναι τέτοια. Αν επιλεχτεί για τα άκρα, γιατί εκεί θεωρώ ότι θα αξιοποιηθεί, είναι για βασικός στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, είναι παίκτης που έχει την εμπειρία στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς έχει παίξει ομίλους".




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags