Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: Αυτή είναι η κουκλάρα του Πέλκα - Πως τον έστειλε στη Φενέρ – Η χειρονομία που τρέλανε τους Τούρκους
| 2020-10-06 18:11:00

Αυτή είναι η κουκλάρα του Πέλκα - Πώς τον έστειλε στη Φενέρ - Η χειρονομία που τρέλανε τους Τούρκους

Του Αδέσποτου
Αυτή είναι η κουκλάρα του Πέλκα - Πώς τον έστειλε στη Φενέρ - Η χειρονομία που τρέλανε τους Τούρκους

Στη νέα του ζωή στην Τουρκία προσπαθεί να προσαρμοστεί ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος από την Δευτέρα το απόγευμα είναι και επίσημα παίκτης της Φενέρ.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ βέβαια δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το νέο βήμα της ζωής του, καθώς θα έχει δίπλα του την αγαπημένη του, Κυβέλη Μάρδα, την όμορφη κοπέλα που τον τελευταίο χρόνο του έχει πάρει το μυαλό!

Μάλιστα, είχε γίνει εκτενής αναφορά στο συγκεκριμένο ειδύλλιο μετά το γκολ του Πέλκα με την φανέλα του Δικεφάλου κόντρα στην Μπεσίκτας στην Τούμπα, όταν είχε πανηγυρίσει κάνοντας το «Κ» με τα δάχτυλά του. Τότε πολλοί, σε Ελλάδα και Τουρκία, ανέφεραν πως σχημάτισε τον σταυρό, ωστόσο η αλήθεια ήταν διαφορετική και επρόκειτο απλά για μία αφιέρωση στην αγαπημένη του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κυβέλη Μάρδα είναι κόρη του πολιτικού και πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα και είναι φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής στο Α.Π.Θ.. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος-M.Sc. Health Management and Leadership από το Παν. Sheffield όπως και κάτοχος προπτυχιακού διπλώματος από την Σχολή Διοίκησης, του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

 

 

 

Η εντυπωσιακή Κυβέλη και ο Έλληνας άσος πάντως, όπως ακούσατε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 «Οι Αδέσποτοι», είχαν ξαναπάει στην Τουρκία τα περασμένα Χριστούγεννα για διακοπές. Αμφότεροι είχαν εντυπωσιαστεί με την Κωνσταντινούπολη και για αυτό μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, έλεγαν πως εάν έφευγαν από τη Θεσσαλονίκη, θα ήθελαν να μείνουν σε μία τέτοια πόλη. Η επιθυμία τους έγινε τελικά πραγματικότητα, λίγους μήνες μετά και σίγουρα η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags