Facebook Pixel Sportdog.gr | Θυμήθηκε τα πέναλτι που έπιασε και απέκλεισε την Ελλάδα ο Νάβας!
| 2020-10-07 11:22:00

Θυμήθηκε τα πέναλτι που έπιασε και απέκλεισε την Ελλάδα ο Νάβας!

Sportdog Team
Θυμήθηκε τα πέναλτι που έπιασε και απέκλεισε την Ελλάδα ο Νάβας!

Έξι χρόνια μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Κέιλορ Νάβας αποκάλυψε το «μυστικό» της πρόκρισης της Κόστα Ρίκα επί της εθνικής μας ομάδας , όταν οι δύο τους συναντήθηκαν στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Η Ελλάδα αποκλείστηκε στα πέναλτι με 5-3 από την Κόστα Ρίκα (1-1 στα 120 λεπτά), αλλά στη συνέχεια η χώρα της κεντρικής Αμερικής έμεινε έξω στα προημιτελικά από την Ολλανδία, επίσης στα πέναλτι (4-3/0-0 στα 120 λεπτά».

Ο τερματοφύλακας της Παρί ΣΖ, μιλώντας στην ιστοσελίδα futbolcentoameica.com, αποκάλυψε ότι η προετοιμασία του προπονητή τερματοφυλάκων Λουίς Λοπίς, ήταν ένα από τα θεμελιώδη και αποφασιστικά κομμάτια για να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία σε εξαιρετικό επίπεδο.

«Κανείς δεν το ξέρει αυτό, αλλά όταν ήμουν στη Λεβάντε τρεις μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία ήρθε και μου είπε ότι αυτό είναι το σχέδιο για να πας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα δουλέψουμε έτσι, δεν θα σε επηρεάσει το πρωτάθλημα γιατί παίζεις καλά, αλλά θα δουλέψουμε έτσι, ώστε όταν φτάσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο να είσαι 100% προετοιμασμένος», τόνισε.

Ο Νάβας είπε ότι για τον αγώνα ενάντια στην Ελλάδα, ο Λοπίς του έστειλε τα βίντεο για το πώς οι παίκτες αυτής της ομάδας εκτελούν πέναλτι και πώς πέφτει ο τερματοφύλακας. « Μου τα έστειλε τα βίντεο με τα πέναλτι και μου είπε να τα δείξω στους συμπαίκτες μου για να δουν πως αντιδρά ο τερματοφύλακάς τους και να δω κι εγώ πως εκτελούν τα πέναλτι εκείνοι. Μίλησα με τον Σέλσο (Μπόρχες) και του έδειξα τα βίντεο και του είπα ότι ξέρετε τώρα πως να εκτελείτε πέναλτι εάν χρειαστεί», είπε ο τερματοφύλακας της Παρί ΣΖ. Μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας ο Νάβας είχε τον Λουίς Λοπίς προπονητή τερματοφυλάκων στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags