Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποδοσφαιριστής ένοχος για ομοφοβικά σχόλια! Έπεσε βαριά καμπάνα
| 2020-10-07 13:49:00

Ποδοσφαιριστής ένοχος για ομοφοβικά σχόλια! Έπεσε βαριά καμπάνα

Sportdog Team
Ποδοσφαιριστής ένοχος για ομοφοβικά σχόλια! Έπεσε βαριά καμπάνα

Με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή του MLS, ο Τζούνιορ Φλέμινγκς. Ο ποδοσφαιριστής των Φοίνιξ Ράϊζινγκ, που συμετέχουν στην Β` κατηγορία του αμερικανικού πρωταθλήματος, κρίθηκε ένοχος για λεκτική επίθεση με ομοφοβικά σχόλια κατά του Κόλιν Μάρτιν, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Σαν Ντιέγκο. Μάλιστα, η συμπεριφορά του Φλέμινγκς, οδήγησε τους παίκτες του Σαν Ντιέγκο να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο διεθνής Τζαμαϊκανός, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας μετά τον αγώνα πως δεν απηύθυνε ομοφοβικά σχόλια προς τον Κόλινς: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά τον σέβομαι, όπως και όλους τους αντιπάλους μου, Σε καμία στιγμή δεν συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον τρόπο. Είμαι απογοητευμένος από τις κατηγορίες που δεχθηκα από τους ανθρώπους της Σαν Ντιέγκο, Γελοιοποιήθκα και εκτέθηκα, χωρίς να μπορέσω να υπερασπισθώ τον εαυτό μου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιτροπή προέβη στην συγκεκριμένη απόφαση, μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν 11 άτομα και συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags