Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ! Κρίσιμες ώρες για θρυλικό ποδοσφαιριστή - Νοσηλεύεται στην εντατική με μηχανική υποστήριξη
| 2020-10-07 18:28:00

ΣΟΚ! Κρίσιμες ώρες για θρυλικό ποδοσφαιριστή - Νοσηλεύεται στην εντατική με μηχανική υποστήριξη

Sportdog Team
ΣΟΚ! Κρίσιμες ώρες για θρυλικό ποδοσφαιριστή - Νοσηλεύεται στην εντατική με μηχανική υποστήριξη

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Αντονίν Πανένκα, ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας και βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη,

Τα νέα που φτάνουν από την Τσεχία για τον εμβληματικό ποδοσφαιριστή δεν είναι καλά, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν η επιβάρυνση της υγείας του οφείλεται στον κορωνοϊό.

Την είδηση ανακοίνωσε η Μποέμιανς Πράγας, ο σύλλογος του οποίου ο 72χρονος θρύλος αποτελεί επίτιμο πρόεδρο, ζητώντας από τα τοπικά μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του σε αυτές τις πρώτες δύσκολες ώρες της νοσηλείας του.

Ο 72χρονος Πανένκα αποτελεί θρυλική μορφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ είναι ο παίκτης από τον οποίο πήρε το όνομά της η διάσημη εκτέλεση πέναλτι "αλά Πανένκα", όταν εκτέλεσε με αυτό τον τρόπο το τελευταίο πέναλτι του τελικού του Euro 1976 κόντρα στη Γερμανία, σκοράροντας και χαρίζοντας τον τίτλο στην Τσεχοσλοβακία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags