Facebook Pixel Sportdog.gr | Κράτησε την Ισπανία στο μηδέν ο Σεμέδο, παραλίγο να βγάλει ασίστ! "Πάρτι" για Γαλλία, Ιταλία (Vid)
| 2020-10-08 00:13:00

Κράτησε την Ισπανία στο μηδέν ο Σεμέδο, παραλίγο να βγάλει ασίστ! "Πάρτι" για Γαλλία, Ιταλία (Vid)

Sportdog Team
Κράτησε την Ισπανία στο μηδέν ο Σεμέδο, παραλίγο να βγάλει ασίστ! "Πάρτι" για Γαλλία, Ιταλία (Vid)

Με βασικό τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο (έπαιξε σε όλο το 90λεπτο) η Πορτογαλία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ισπανία στο Χοσέ Αλβαλάδε της Λισαβόνας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στο αρχικό σχήμα κι αντικαταστάθηκε στο 72΄ από τον Ζοάο Φέλιξ.

Μετά τις ισοπαλίες στα δύο πρώτα ματς του Nations League με Ισπανία (1-1) και Ελβετία (1-1), η Γερμανία αναδείχθηκε σε τρίτο σερί ματς ισόπαλη, αυτή την φορά σε φιλικό που διεξήχθη στο Ρέιν Ένερτζι Στάντιον της Κολονίας, με 3-3 απέναντι στην Τουρκία. 

Τρεις φορές προηγήθηκαν στο ματς τα «πάντσερ», αλλά ισάριθμες οι Τούρκοι είχαν την «απάντηση», με το τελικό 3-3 να διαμορφώνεται στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Καραμάν ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με 5 γκολ στο πρώτο μέρος η Ιταλία «γάζωσε» με 6-0 την Μολβαδία, ενώ απόντος του Λεβαντόφσκι ο σέντερ φορ της Γουέστ Μπριμ Καμίλ Γκροσίτσκι πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την Πολωνία στη νίκη με 5-1 επί της Φινλανδίας στο Γκντανσκ.

Στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού η Γαλλία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ουκρανία την οποία «σκόρπισε» με 7-1 και τον Ζιρού να πετυχαίνει δύο τέρματα.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags