Facebook Pixel Πέντε χρόνια... Λίβερπουλ ο Κλοπ: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο τηλεφώνημα"
| 2020-10-08 12:24:00

Πέντε χρόνια... Λίβερπουλ ο Κλοπ: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο τηλεφώνημα"

Sportdog Team
Πέντε χρόνια... Λίβερπουλ ο Κλοπ: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο τηλεφώνημα"

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να έφτασε με την Λίβερπουλ στην κορυφή της Ευρώπης  και να επέστρεψε μαζί της σε εκείνη της Αγγλίας, μετά από 30 χρόνια, όμως η πιο σημαντική στιγμή του παραμένει η πρώτη του.

Ήταν το τηλεφώνημα που ξεκίνησε τα πάντα, η πρόσκληση που δέχθηκε πριν από πέντε χρόνια τέτοιο μήνα καθώς έκανε διακοπές στην Πορτογαλία, έχοντας προγραμματίσει μία χρονιά μακριά από το ποδόσφαιρο.

Τα υπόλοιπα, φυσικά, είναι ιστορία. Το πρώην αφεντικό της Μάιντς και της Ντόρτμουντ  οδήγησε από τότε τη Λίβερπουλ σε τέσσερα μεγάλα τρόπαια.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή που έλαβα το τηλεφώνημα από τον μάνατζερ μου που μου είπε ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται. Και το συναίσθημα που είχα εκείνη τη στιγμή», αναφέρει ο Γερμανός προπονητής, «σκαθάρι» για πέντε χρόνια πλέον, στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, με αφορμή την πέμπτη επέτειο από την άφιξή του στο Anfield.

«Το είπα μερικές φορές, ήμουν εντελώς σε διάθεση διακοπών. Ήμασταν στην Πορτογαλία, στη Λισαβόνα, με την οικογένεια, και τα δύο παιδιά μας. Στην πραγματικότητα, δεν έλαβα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις εκείνη την εποχή, ήταν σαν:" Έλα, μην με ενοχλείς. "Αλλά τότε που είδα την κλήση ήταν σαν να είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είναι κάτι ενδιαφέρον.

Λοιπόν, παίρνω το τηλέφωνο και μου λέει, και ένιωσα τον ενθουσιασμό μέσα. Αλλά, επειδή όλα όσα είχα πει πριν στην οικογένειά μου, δεν μπορούσα αμέσως να πω:" Ναι! Ας το κάνουμε! "Έπρεπε να ρωτήσω:" Ποια είναι η γνώμη σου; "Θυμάμαι ακόμα ότι και τα δύο αγόρια είπαν:" Ναι! "Κοιτάζουμε την Ούλα και κοίταξε και τους τρεις μας:" Ω, φαίνεται ότι οι διακοπές  τελείωσαν», θυμάται ο Κλοπ

«Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή να είμαστε μαζί μαζί. Δεν είχε αποφασιστεί τίποτα εκείνη τη στιγμή, δεν μίλησα με κανέναν άλλο. Επιστρέψαμε σπίτι, ο Μάικ Γκόρντον μου τηλεφώνησε μετά δύο μέρες αργότερα,. Μετά πέταξα στη Νέα Υόρκη και όλα αυτά. Αλλά αυτή την πρώτη στιγμή που κατάλαβα το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ ήταν ήδη αρκετά ξεχωριστή. Και από εκείνη τη στιγμή  τα πράγματα γίνονταν όλο και καλύτερα», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags