Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τα λεφτά του Βαγιαννίδη και ο διάσημος γείτονας
| 2020-10-08 17:57:00

Τα λεφτά του Βαγιαννίδη και ο διάσημος γείτονας - "Ποιος Βιεϊρίνια; Να πάρουμε τον... Μαραντόνα"!

Οι Μιχείες
Τα λεφτά του Βαγιαννίδη και ο διάσημος γείτονας - "Ποιος Βιεϊρίνια; Να πάρουμε τον... Μαραντόνα"!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Καθιερώνονται πλέον  και οι καθημερινές, απογευματινές "Μιχείες", ως συνέχεια στις πρωινές GOALάρες που προηγούνται.

Για όσους... ανησυχούν για τον "εξαφανισμένο" Βαγιαννίδη υπάρχει είδηση. Μαζί με... μπόνους, για το ύψος του συμβολαίου του αλλά και τον... διάσημο γείτονά του στο Σιντ Τρουίντεν.

Και επίσης τι θα συμβεί με τον Βιεϊρίνια το επόμενο 48ώρο, ποιοι κοντράρουν τον Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ και τα νέα ποσοστά για να υπογράψει στην πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας. Πάμε...

1η) Η τελευταία φορά που ο Γιώργος Βαγιαννίδης είχε συμμετοχή σε επίσημο ματς, έστω και με την Κ19 του Παναθηναϊκού ήταν προ της καραντίνας λόγω κορωνοϊού. Το καλοκαίρι αν και συμφώνησε νωρίς με την Ίντερ και βρέθηκε απο τέλη Αυγούστου στο Μιλάνο, δεν αγωνίστηκε σε κάποιο φιλικό με τους "νερατζούρι". Έφτασε όμως, πλέον η ώρα του, με τη νέα του ομάδα στο Βέλγιο, τη Σιντ Τρουίντεν.

Ο "σκύλος", που θυμίζω είχε αποκλειστικό την είδηση του δανεισμού του στη βελγική ομάδα, λίγες ώρες μάλιστα πριν απο την επίσημη ανακοίνωση του, πληροφορήθηκε πως αύριο ο Βαγιαννίδης θα αγωνιστεί με τη Σιντ Τρουίντεν στο δυνατό φιλικό με την πρωτοπόρο της Jupiler League, Σαρλερουά!

Η Σιντ Τρουίντεν που έχει ξεκινήσει μέτρια το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 16η θέση, πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού, άλλαξε το σύστημά της και θα παίζει με 3 στόπερ, ένα 3-5-2. Με τον Βαγιαννίδη να δοκιμάζεται σε ρόλο δεξιού φουλ μπακ.

Απο εκεί και πέρα ο 19χρονος άσος έχει ήδη προσαρμοστεί στις συνθήκες ζωής της όμορφης βελγικής πόλης. Μένει στο ιστορικό κέντρο της, σε διαμέρισμα ενός σύγχρονου μπλοκ απο κατοικίες που βρίσκονται μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, έχει... γειτονά του τον Κινέζο ιδιοκτήτη της ομάδας κι άλλους συμπαίκτες του, με τον σύλλογο να του διέθεσε και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του.

Όσον αφορά στις αποδοχές του και επειδή έχουν γραφτεί διάφορα ποσά στα ελληνικά ΜΜΕ, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της Σιντ Τρουίντεν, του καλύπτει 180.000 ευρώ για ένα χρόνο ενώ άλλα 120.000 ευρώ θα συμπληρώσει η Ιντερ. Με τον σύλλογο του Μιλάνου ήδη να του έχει καταβάλει 27.000 ευρώ. Η Σιντ Τρουίντεν πάντως έχει πάρει έναν ακόμη δανεικό παίκτη από την Ίντερ...

2η) Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να κάνει τα πάντα για να... περάσει τον Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ, αλλά οι Σεΐχηδες που τη διοικούν είναι... ξεροκέφαλοι. Κι αυτό γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις του Ρουμάνου κόουτς για την πολλαπλή χρησιμότητα του Πορτογάλου άσου και πρώην παίκτη του στον ΠΑΟΚ, επιμένουν να είναι επιφυλακτικοί κι... αντιδραστικοί.

Το θέμα για τους Σεΐχηδες του δ.σ. της Αλ Χιλάλ δεν έχει να κάνει με το οικονομικό ή με την αγωνιστική επάρκεια του Βιεϊρίνια. Είναι καθαρά θέμα... ονόματος γι' αυτούς. Θέλουν δηλαδή η ομάδα να πάρει τοπ ονομα, τουλάχιστον παίκτη που θα είναι... μεγαλύτερο όνομα απο τον Βιεϊρίνια. Και το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα γι' αυτούς, αφήστε που στην πιάτσα κυκλοφορούν ως ελεύθεροι ορισμένα... βαριά ονοματα.

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα που μας μεταφέρθηκε απο άνθρωπο που είναι... εμπλεκόμενος στη μεταγραφική υπόθεση του Βιειρίνια στην Αλ Χιλάλ. "Εδώ ο Λουτσέσκου τους λέει θέλω τον Βιεϊρίνια και οι Σεΐχηδες του απαντάνε, αφού μπορούμε γιατί δεν παίρνουμε τον... Μαραντόνα"!

Για να μην το κουράζω περισσότερο: το επόμενο 48ώρο θα είναι καταλυτικό για την υπόθεση, που θα κλείσει έτσι κι αλλιώς. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Τη δεδομένη στιγμή πάντως, σύμφωνα με την inside information που είχαμε, οι πιθανότητες/τα ποσοστά να γίνει του Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ είναι πλέον μοιρασμένες ακριβώς στη μέση. Φίφτυ φίφτυ όπως λένε και στο χωριό μου, τη γραφική Βάθεια Ευβοίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρήκε τον παικταρά που έψαχνε ο Φερέιρα - "Σκάει" μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ - Τον ανεβάζει επίπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags