Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Έχει πρόταση από ομάδα της Ολλανδίας
| 2020-10-08 18:58:00

Απίστευτη εξέλιξη με Βιεϊρίνια και... χουνέρι σε Λουτσέσκου - Είναι δυνατόν να πάει εκεί;

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Βιεϊρίνια και... χουνέρι σε Λουτσέσκου - Είναι δυνατόν να πάει εκεί;

ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Με μία δημοσίευση 316 λέξεων, γεμάτη συναίσθημα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκλεισε πίσω του την πόρτα του γηπέδου της Τούμπας.

Ο ίδιος εξήγησε πως με όλες του τις δυνάμεις προσπάθησε να μείνει στο «σπίτι» του, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Ο ίδιος ο Πορτογάλος αφήνει πίσω του μία πλούσια παρακαταθήκη έχοντας γράψει το όνομα του στην ιστορία του «Δικεφάλου του Βορρά» και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι στο μεταγραφικό του στόχαστρο.

Δεν είναι μόνο οι «σειρήνες» από τα ΗΑΕ που ηχούν στα αυτιά του -πρώην πλέον- αρχηγού του ΠΑΟΚ και αυτό γιατί όπως αναφέρουν πληροφορίες του metrosport.gr, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει πρόταση και από ομάδα της Ευρώπης και ειδικότερα της Ολλανδίας.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες top κλαμπ της Ολλανδίας έχει κοινοποιήσει στην πλευρά του παίκτη πως θα ήθελε να αποσπάσει την υπογραφή του και να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος, έχοντας κλείσει οριστικά την πόρτα του ΠΑΟΚ, καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όντας ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί μέχρι το deadline της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες.

Το κλαμπ από την Ολλανδία έχει δείξει στον Βιεϊρίνια πως θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του, και οι εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές για την προοπτική αυτή, αναμένεται να δρομολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags