Ολυμπιακός – Χοσέ Χολέμπας: Με μία εντυπωσιακή κίνηση ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που ήρθε μπορεί να… ενθουσίασε τον Πέδρο Μαρτίνς και τον κόσμο, ωστόσο υπήρχε και κάποιος στου Ρέντη που δεν είδε τη συγκεκριμένη κίνηση με «καλό μάτι» κι είχε τους λόγους του!

Αναφερόμαστε στην απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς, ο οποίος ήρθε για να παίξει βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 21χρονος μπακ θεωρείται σούπερ περίπτωση, καθώς πέρυσι έπαιζε βασικός σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Premier League και φέτος αποχώρησε λόγω διαφωνιών του με τον προπονητή.

Η συγκεκριμένη προσθήκη, όπως ήταν λογικό, προβλημάτισε τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θεωρείται πλέον και με τη… βούλα ρεζέρβα του νεαρού άσου. Ο 36χρονος αμυντικός προφανώς και όταν πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα, γνώριζε πως δεν θα είναι βασικός, όμως στο μυαλό του ποτέ δεν έπαψε να σκέφτεται πως μπορεί να κερδίσει τη φανέλα.

Μάλιστα, παρότι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και ήδη υπάρχει… γκρίνια από τον κόσμο μετά τις πρώτες εμφανίσεις του, άνθρωποι που τον ξέρουν καλά και μιλάνε μαζί του σε καθημερινή βάση, αλλά και όσοι τον βλέπουν στις προπονήσεις στου Ρέντη, έχουν καταλάβει πως δεν πρόκειται να χάσει τόσο εύκολα τη μάχη για τη θέση του βασικού αριστερού άκρου. Προφανώς και ο Βινάγκρε λογίζεται ως Νο1 στα πλάνα του Μαρτίνς, όμως ο Χολέμπας έχει πεισμώσει και είναι αποφασισμένος να ανατρέψει τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ο έμπειρος μπακ άλλωστε, έδειξε βελτιωμένος στο παιχνίδι με την Ομόνοια στη Λευκωσία, ενώ πλέον και η εικόνα του στις προπονήσεις είναι άκρως ενθαρρυντική. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στη σεζόν και στα πρώτα ματς να έδειχνε… βαρύς, ωστόσο ανεβάζει καθημερινά στροφές και όσοι τον βλέπουν στου Ρέντη, είναι σίγουροι πως η μεταγραφή του Βινάγκρε τον «έφτιαξε» για τα καλά.

Ο Χολέμπας έχει μάθει να είναι μαχητής και έχοντας παίξει εδώ και χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, πιστεύει πως μπορεί και φέτος να κάνει τη διαφορά. Ίσως δεν γίνει ποτέ τόσο απαραίτητος στον Ολυμπιακό όσο ο Ματιέ Βαλμπουενά, όμως η παρουσία του έστω και στον πάγκο, θα λύσει τα χέρια του Μαρτίνς ενόψει των πολλών αγώνων που ακολουθούν για τους «Ερυθρολεύκους» σε Ελλάδα και Ευρώπη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους! Βάζει μέσα το... ΘΗΡΙΟ ο Μαρτίνς! Άλλη μπάλα ο Ολυμπιακός - "Τρώει" ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ