Facebook Pixel Γιώργος Βαγιαννίδης: Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί σε επίσημο ματς ήταν σε επίπεδο Ακαδημίας με την Κ19 του Παναθηναϊκού
| 2020-10-10 14:00:00

"Όργια" Βαγιαννίδη - Ξύπνησε ο νέος Γιούρκας - Μίλησε με Ίντερ ο Ολυμπιακός - Ρώτησε και η ΑΕΚ!

του Ευάγγελου Μίχου
"Όργια" Βαγιαννίδη - Ξύπνησε ο νέος Γιούρκας - Μίλησε με Ίντερ ο Ολυμπιακός - Ρώτησε και η ΑΕΚ!

Γιώργος Βαγιαννίδης: Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί σε επίσημο ματς ήταν σε επίπεδο Ακαδημίας με την Κ19 του Παναθηναϊκού κι αφου είχε προηγηθεί η συμμετοχή του με γκολ στην πρώτη ομάδα επί Δώνη.

Προ κορονοϊού εποχής βεβαιως, βεβαίως...

Επτά μήνες μετά (δεν τους λες και λίγους), ο Γιώργος Βαγιαννιδης, περί αυτού ο λόγος, βρέθηκε ξανά... μέσα. Αυτή τη φορά ούτε με τα πράσινα της πρώην του, ούτε με τα νερατζούρι της Ιντερ, στην οποία ανήκει, αλλά με τα κίτρινα της Σιντ Τρούιντεν. Εκεί που θα παίξει, ως δανεικός, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στο Βέλγιο

Η Σιντ Τρούιντεν είχε χθες σπουδαίο φιλικό με την πρωτοπόρο Σαρλερούα και οι δύο ομάδες μάλιστα κατέβασαν και τους βασικούς τους.  Η ομάδα του Βαγιαννίδη βρέθηκε να χάνει 0-1 στο ημίχρονο, με τον 19χρονο Έλληνα ακραίο να μπαίνει ως αλλαγή στην επανάληψη και να έχει καταλυτική συμμετοχή στην ανατροπή του σκορ και τη νίκη της Σιντ Τρούιντεν με 2-1!

Ο Βαγιαννίδης δεν ξεκίνησε καλά το ματς. Όλα του... έφταιγαν, ένεκα της μεγάλης αποχή του. Όλα άλλαξαν όμως, όταν απο μια εντυπωσιακή ατομική του προσπάθεια  κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του. Μετά κυριολεκτικά πετούσε κι έκανε και τους ανθρώπους της Σιντ Τρούιντεν να... τρίβουν τα χέρια τους.

Για την ιστορία ο Βαγιαννίδης χθες, με τη νέα του ομάδα, δεν έπαιξε ως κλασικός μπακ στα δεξιά αλλά ως φουλ μπακ στο 3-5-2. Με τον προπονητή του να μένει πολύ ευχαριστημένος. Πρόκειται για τον Αυστραλό Κέβιν Μουσκάτ, που ως παίκτης αγωνίστηκε χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, στις Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς, αλλά και στη σκωτσέζικη Ρέιντζερς. Αμυντικός που έπαιξε και δεξιός μπακ, άρα ο Βαγιαννίδης έχει να μάθει.

Και το... κερασάκι στην υπόθεση Βαγιαννιδη, είχε να κάνει με μια αποκάλυψη, που μπορούμε να την κάνουμε τώρα πλέον που βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του.

Κάποια στιγμή, μέσα στον Σεπτέμβριο κι ενω είχαν... χαθεί τα ίχνη του Βαγιαννίδη και η ιταλική ομάδα δεν τον ανακοίνωνε, ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωσή του και μάλιστα "ερυθρόλευκος" στέλεχος μίλησε ακόμη και με την... Ίντερ. Οπως την πλευρά του νεαρού άσου βολιδοσκόπησε, πιο ανεπίσημα, και η ΑΕΚ, εκείνο το διάστημα.

Ο Γιώργος όμως, δεν είχε χάσει το... κουράγιο και την ευρωπαϊκή φλόγα του, επιμένοντας πως ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Για να προκύψει στη συνέχεια η Σιντ Τρούιντεν, όπου τον έστειλε η Ίντερ...

* Τις φωτογραφίες τις εξασφάλισε αποκλειστικά το sportdog από το ντεμπούτο του Έλληνα άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΣΗΣ: ΤΡΕΛΗ φήμη για Ομπράντοβιτς - Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα - Μόνο ο Σέρβος μπορεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags