Facebook Pixel ΑΕΚ: Ντεμπούτο Νεντελτσεάρου και Ραντόνια στη φιλική νίκη με Ιωνικό - Εβαλε γκολ ο Χνιντ!
| 2020-10-10 19:24:00

Ντεμπούτο Νεντελτσεάρου και Ραντόνια στη φιλική νίκη της ΑΕΚ - Εβαλε γκολ ο Χνιντ!

Sportdog Team
Ντεμπούτο Νεντελτσεάρου και Ραντόνια στη φιλική νίκη της ΑΕΚ - Εβαλε γκολ ο Χνιντ!

ΑΕΚ: Η Ένωση επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού σε φιλική αναμέτρηση, έχοντας ως σκόρερ τους Νασίμ Χνιντ και Μάρκο Λιβάγια.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα με κεφαλιά στο 15' έπειτα από εκτέλεσε φάουλ του Λιβάγια, ενώ ο Κροάτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 72'.

Ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα της Ένωσης, έστω κι ανεπίσημο, έκανε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο νεαρός Βόσνιος, ο Βεντάντ Ραντόνια.

Η ΑΕΚ με πολλές ελλείψεις λόγω των διεθνών, παρατάχθηκε με 4-2-3-1 και τον Μαχαίρα σε ρόλο «δεκαριού». Με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Λιβάγια

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με την σύνθεση Αθανασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Λιβάγια, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ/ Στο ημίχρονο μπήκαν αλλαγή οι Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ και ο Ραντόνια

Ο Ιωνικός που θα αγωνίζεται φέτος στην Super League 2, άφησε καλές εντυπώσεις και είχε και κάποιες φάσεις για γκολ. Κατέβηκε με τους Αναγνωστόπουλο, Μουστάκη, Φαζό, Κύργια, Αμπούντ – Ομάρ, Κόρμπο, Τιεντσέ, Ρόλε, Βλαχομήτρο, Ματσούκα, Κάστρο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags