Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατακάρα-φωτιά για Βιεϊρίνια: "Είναι τοπ, αλλά κανείς μοναδικός - Πρέπει να δεχτεί ότι δεν..."
| 2020-10-11 09:43:00

Ατακάρα-φωτιά για Βιεϊρίνια: "Είναι τοπ, αλλά κανείς μοναδικός - Πρέπει να δεχτεί ότι δεν..."

Sportdog Team
Ατακάρα-φωτιά για Βιεϊρίνια: "Είναι τοπ, αλλά κανείς μοναδικός - Πρέπει να δεχτεί ότι δεν..."

ΠΑΟΚ: Ο Φρανκ Ζουέλα σχολίασε το τέλος της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά και την πορεία του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είπε στον Metropolis 95,5:

Για τον Βιεϊρίνια: «Κάποια στιγμή φεύγουν όλοι από μια ομάδα. Ο Βιεϊρίνια θα βρει τον δρόμο του. Πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ, όπως και ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε. Ο καθένας έχει την δική του πορεία. Όλοι είμαστε το ίδιο. Κανείς δεν ξεχνάει τι έχεις προσφέρει στον σύλλογο, όμως κανείς δεν είναι μοναδικός. Ο Αντρέ έζησε το όνειρό του με τον ΠΑΟΚ. Πήρε μεταγραφή στη Βόλφσμπουργκ, ήρθε η κλήση στην Εθνική με την οποία πανηγύρισε τίτλο, έφερε λεφτά στην ομάδα. Επανήλθε, και πέτυχε πολλά στον ΠΑΟΚ. Σαν ποδοσφαιριστής ο Βιεϊρίνια είναι top. Αλλά όσο μεγαλώνεις το σώμα σου αλλάζει. Ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να δεχτεί ο Αντρέ ότι δεν μπορεί να είναι το ίδιο όπως πριν. Θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση για το τι χρόνο θα έχει αυτή τη σεζόν. Εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ χωρίς να πληρωθώ, όμως τα πήρα μετά. Τι πρέπει να κοιτάμε την αγάπη ή την λογική».

Για τον Φερέιρα: «Ο Αμπέλ ξέρει καλύτερα πια το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στον πρώτο χρόνο ήθελε προσαρμογή σε μια ομάδα που μία χρονιά πριν είχε κατακτήσει το νταμπλ και είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός έμεινε για δυο χρόνια χωρίς τίτλο και μετά πήρε το νταμπλ. Θέλει πάρα πολύ χρόνο για να πετύχεις. Όλα θέλουν χρόνο και εκπαίδευση. Γίνονται αλλαγές στο ποδόσφαιρο, όλα είναι ένας κύκλος. Είδατε τι έγινε έπεσαν η Ξάνθη και ο Πανιώνιος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags