Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ρουκέτες" για Πασχαλάκη και Ζαμπά - "Ανέκδοτο με τον Βαγκέ" - "Περίεργα πράγματα στον ΠΑΟΚ..."!
| 2020-10-11 13:00:00

"Ρουκέτες" για Πασχαλάκη και Ζαμπά - "Ανέκδοτο με τον Βαγκέ" - "Περίεργα πράγματα στον ΠΑΟΚ..."!

του Γιώργου Κτενά
"Ρουκέτες" για Πασχαλάκη και Ζαμπά - "Ανέκδοτο με τον Βαγκέ" - "Περίεργα πράγματα στον ΠΑΟΚ..."!

ΠΑΟΚ: Συνέντευξη για όλα τα θέματα γύρω από την επικαιρότητα του Δικέφαλου παραχώρησε στο sportdog ο Στέλιος Γρηγοριάδης.

Ο γνωστός Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Πασχαλάκη και Ζαμπά, που έχει ζητήματα όσον αφορά την εξωγηπεδική ζωή, αλλά και για τον Ρέι που η ομάδα θέλει να πουλήσει χωρίς όμως να τον αξιοποιεί στην αρχική 11άδα ο προπονητής.

Ακόμα, σχολίασε την πρώτη αγωνιστική εικόνα που έχουμε από τους Τσόλακ και Βαγκέ, ενώ μίλησε και για τη μεταγραφή του Μουργκ που έγινε την τελευταία στιγμή από τον Δικέφαλο.

"Για αυτό δεν θα ξαναπαίξουν Πασχαλάκης και Ρέι στον ΠΑΟΚ - Αυτό ισχύει με τον Ζαμπά"

"Ρωτάμε να μάθουμε κι εμείς τι έχει γίνει με τον Πασχαλάκη, που είναι καταδικασμένος να μην παίξει λόγω εξωγηπεδικής συμπεριφοράς. Από την άλλη θέλουν να τον πουλήσουν. Ε, όταν θέλεις να πουλήσεις έναν ποδοσφαιριστή δεν τον κρύβεις. Τον βάζεις στη βιτρίνα. Επίσης προσεύχονται να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Ρέι, αλλά κι αυτός είναι στη αποθήκη", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Σ. Γρηγοριάδης και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

"Εγώ δεν λέω να έπαιζαν με την Μπεσικτας και με την Μπενφίκα. Αλλά δεν μπορούσαν να παίξουν με Βόλο, Λάρισα, Ατρόμητο; Δεν είναι λογικό να κάθονται στον πάγκο. Ένας άλλος που πρέπει επίσης να πουληθεί και κάνουν το παν, είναι ο Ζαμπά".

"Αυτός ο παίκτη είναι στο μηδέν - Δεν μετράει ο τεχνικός διευθυντής αλλά ο..."

Τι ισχύει στην περίπτωση Ζαμπά;

"Στον Ζαμπά δόθηκαν ευκαιρίες σε αντίθεση με τους Ρέι και Πασχαλάκη. Άλλα έπαιξε και ήταν τραγικός. Εκεί το καταλαβαίνω, δεν μπορεί να βάζεις έναν παίκτη που είναι μηδέν. Δεν μπόρεσε να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του αλλά και πριν δεν πήγαινε καλά. Τους είχε δείξει με τη ζωή του, εξωγηπεδικά, ότι είναι χαβαλετζής, ότι είναι πιτσιρικάς που το μάτι του άνοιξε στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα (γιατί στην Ουκρανία πού να ανοίξει το μάτι) και παρασύρθηκε από την ωραία ζωή. Αυτό είναι δικαιολογημένο: Δεν τον βάζεις να παίξει ενώ είναι ντεφορμέ, είχε τραυματισμό και είναι ασόβαρος. Αλλά πώς θα τον πουλήσει κι αυτόν; Εξαρτάται από τον ατζέντη του".

Ευρύτερα, πάντως, υπήρξε ένα θέμα ξανά στην ομάδα με προσπάθεια για μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

"Είναι περίεργο που πάλι την τελευταία στιγμή επιχειρήθηκε να έρθουν μεταγραφές. Πήγε για δύο παίκτες και, τελικά, πήρε έναν. Ακόμα και μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ υπήρχε χρόνος για να έρθει ένας παίκτης. Και συνέβη το καταπληκτικό: Την τελευταία μέρα να προσπαθεί για να κάνει μεταγραφή. Πράγμα που σημαίνει ότι είτε υπάρχει στην ομάδα ο Άρνεσεν είτε ο Μίχελ είτε ο Ρέμπε είτε κανένας τεχνικός διευθυντής, εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η περίεργη αίσθηση του τάιμινγκ που έχει η οικογένειά Σαββίδη".

"Περίεργος ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ - Όλη η αλήθεια για Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο"

Πώς σχολιάζεις όσα έγιναν με την περίπτωση του Μάτος;

"Του Μάτος είναι άλλη μια περίεργη ιστορία. Δεν ήταν ικανός λόγω του Ροντρίγκο, δεν ήταν ικανός λόγω του Μπίσεσβαρ, δεν ήταν ικανός λόγω του Κρέσπο. Κι όταν ξέμειναν από αυτούς, οι δύο από τους οποίους μετατρεπόντουσαν σε δεξιούς μπακ, θυμήθηκαν ότι είναι χρήσιμος ο Μάτος; Μιλάμε τώρα για τον καλύτερο δεξιό μπακ στην ιστορία του συλλόγου! Άλλο ένα περίεργο στον σχεδιασμό της ομάδας".

Τι μπορούμε να πούμε για τις περιπτώσεις των Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο;

"Με τον Βιεϊρίνια είχε γίνει συμφωνία που δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ και επανήλθε ο ΠΑΟΚ με πρόταση που αντιστοιχούσε στο 1/3 από αυτά που είχαν συμφωνηθεί. Για να έφτανε στο μισό της αρχικής προσφοράς με μπόνους και διάφορα. Ο Μαουρίτσιο ζητούσε πάνω από 1 εκατ. ευρώ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι με 1 εκατ. δεν είναι χρήσιμος, αλλά είναι χρήσιμος με 500.000 ευρώ. Για εμένα το ερώτημα ήταν αν ο Μαουρίτσιο ήταν χρήσιμος για να περάσει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από αυτό θα έπρεπε να αρχίσει και μετά να μετρήσει πόσα έπρεπε να του δώσει. Να τον παρακαλάει με 500.000 τώρα, γιατί πιστεύουν ότι δεν θα βρει προσφορά, είναι δείγμα ότι δεν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός".

"Ανέκδοτο αυτό με τον Βαγκέ - Τρις χειρότερος από τον Τσόλακ - Κενά στα χαφ"

Ποια είναι η άποψή σου για τους Τσόλακ και Βαγκέ;

"Με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο ο Τσόλακ, τον έβαλαν να παίξει. Όπως και τον Βαγκέ που είναι τρις χειρότερος από την εικόνα που παρουσιάζει ο Τσόλακ. Θα ήταν αδύνατο να δείξει ότι είναι μεγάλος παίκτης με αυτά τα δεδομένα. Πρέπει να προσαρμοστεί, να έρθει στο επιπεδο που πρέπει και έπειτα να τον κρίνουμε. Το βιογραφικό του είναι σπουδαίο, καλείται στην Εθνική Κροατίας, δεν είναι τη σειράς παίκτης. Και τα νούμερά του είναι περισσότερο από ικανοποιητικά. Μολονότι και ο Βαγκέ έχει ελαφρυντικό το ότι έπαιξε αμέσως, η εικόνα του είναι τέτοια που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι αλήθεια ή ανέκδοτο ότι αυτός ο παίκτης έπαιζε στην Μπαρτσελόνα".

Πώς να κλείσουμε;

"Πιστεύω ότι ο Δικέφαλος έχει κενά στο ρόστερ. Εξακολουθεί να έχει κενά στα χαφ και ελπίζω ότι ο Μουργκ θα αποδειχτεί το 10 το καλό το οποίο όλα τα τελευταία πολλά χρόνια ποτέ δεν είχε η ομάδα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-ΒΟΜΒΑ στη Superleague - Αναβάλλεται το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Αυτός είναι ο λόγος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags