Facebook Pixel Εκεί είναι "κρυμμένος" ο Ιβάν επί 6 μήνες! Γιατί δεν έρχεται στη Θεσσαλονίκη - Παρατάει τον ΠΑΟΚ;
| 2020-10-11 14:25:00

Εκεί είναι "κρυμμένος" ο Ιβάν επί 6 μήνες! Γιατί δεν έρχεται στη Θεσσαλονίκη - Παρατάει τον ΠΑΟΚ;

Του Αδέσποτου
Εκεί είναι "κρυμμένος" ο Ιβάν επί 6 μήνες! Γιατί δεν έρχεται στη Θεσσαλονίκη - Παρατάει τον ΠΑΟΚ;

Κάθε φορά που τρέχουν σοβαρά θέματα στον ΠΑΟΚ και καλείται ο Ιβάν Σαββίδης να πάρει αποφάσεις, το αφεντικό της ομάδας δίνει οδηγίες και επικοινωνεί στα επιφορτισμένα στελέχη τις βουλές του μέσα από το Skype.

Είναι πλέον θεσμός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης η επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο να γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης, κάτι που συνηθιζόταν άλλωστε πολύ καιρό πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν ζορίσει. Ο Ιβάν Σαββίδης μετρά πολύ καιρό από την τελευταία ημέρα που πάτησε το πόδι του στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι που με ρωτούν αν συμβαίνει κάτι, γιατί ο άνθρωπος έχει να μυρίσει τον αέρα του Βαρδάρη και να πιει τον καφέ του με θέα τον Θερμαϊκό από τη σουίτα του στο Μακεδονία Παλλάς εδώ και έξι μήνες.

Η απάντηση στο ζήτημα είναι προφανής και την έδωσε ο Ευάγγελος Μίχος στην καθημερινή του εκπομπή "Οι Αδέσποτοι" στο ραδιόφωνο του Alpha:

"Στην ερώτηση που είχα κάνει σε ανθρώπους που συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ, όχι σε ανθρώπους της ομάδας, μου είπαν, ότι ο Σαββίδης έχει ένα μικρό πρόβλημα με την καρδιά του. Γι' αυτό ελέω κορωνοϊού, μιας και ανήκει στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες, δεν το κουνά ρούπι από την εξωτική του βίλα στο Ροστόφ, εκεί στις ακτές της λίμνης Νέρο, στην Περιφέρεια του Γιαροσλάβλ.

Καλά κάνει και προσέχει. Την υγειά του προφυλάσσει ο άνθρωπος.

Εξάλλου, η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί. Υπάρχουν τηλέφωνα, skype, viber. Ξέρει να διοικεί απομακρυσμένα την ομάδα του. Εδώ ο Αλαφούζος είναι στην Ελλάδα και διοικεί τον Παναθηναϊκό λες και είναι εξορισμένος στη Σιβηρία...

Να υπενθυμίσω, ότι στα μέσα Μαρτίου μέσω τηλεδιάσκεψης ο Ιβάν Σαββίδης είχε ζητήσει από τα στελέχη του να ξεκινήσει άμεσα ο στρατηγικός σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το τι συνέβη με Βιεϊρίνια - Γι' αυτό "χώρισε" με ΠΑΟΚ - Τι δεν άρεσε στον Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags