Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελάθηκαν στο Κορωπί με αυτό που έκανε ο Μαουρίσιο - Ο πρώτος παίκτης που… τελειώνει με Μπολόνι!
| 2020-10-12 18:11:00

Τρελάθηκαν στο Κορωπί με αυτό που έκανε ο Μαουρίσιο - Ο πρώτος παίκτης που… τελειώνει με Μπολόνι!

Του Αδέσποτου
Τρελάθηκαν στο Κορωπί με αυτό που έκανε ο Μαουρίσιο - Ο πρώτος παίκτης που… τελειώνει με Μπολόνι!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Η εκπομπή ασχολήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, την αποχώρηση των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα, την επικείμενη άφιξη του Λάζλο Μπόλονι, τις πληροφορίες για το… μπαμ με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τη μεταγραφή του Ζοσέ Μαουρίσιο!

Ακούστε την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε κάποια από τα παρασκήνια παρακάτω:

- Ο Τσάβι Ρόκα πήγε στο Κορωπί και μάζεψε τα πράγματά του, δείγμα του ότι είναι... τελειωμένος από τον Παναθηναϊκό, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog το βράδυ της Κυριακής, κι ας μην υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

- Παρά τα όσα γράφτηκαν, ο Μανόλο Χιμένεθ δηλώνει άγνοια για τον Παναθηναϊκό, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Μπορεί να είχε προταθεί στο Τριφύλλι, αλλά ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως κανείς από τους Πράσινους δεν επικοινώνησε μαζί του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Η περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου, επίσης έχει καεί εδώ και μέρες!

-Ο Μαουρίσιο έχει τα δεύτερα καλύτερα ιατρικά από όλους τους παίκτες του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος είναι καλά κι παρότι ήταν χωρίς ομάδα, έχει δουλέψει σκληρά όλο το καλοκαίρι. Αλλά δεν γίνεται να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους παίκτες του Τριφυλλιού, που έχουν φουλ ρυθμούς. Είτε είναι αδούλευτοι λοιπόν από τον Πογιάτος είτε… καμένοι.

- Άνθρωποι εντός του Παναθηναϊκού, απορούν πώς οι Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος έφεραν τον Φακούντο Σάντσες. Ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει για τους δύο που φεύγουν και για κάποιους από τους παίκτες που έφεραν. Σίγουρα με κάποιους θα υπάρχουν εξελίξεις, ακόμα και τον Γενάρη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Κι άλλο μπαμ μετά τους... Βιεϊρίνια-Μαουρίσιο - "Τρώει" δύο Έλληνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags