Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός στον ΠΑΟΚ και… άγρια κόντρα – Ανακοινώσεις οργανωμένων και "ξεσπάσματα" από την ΠΑΕ
| 2020-10-12 21:20:00

Χαμός στον ΠΑΟΚ και… άγρια κόντρα – Ανακοινώσεις οργανωμένων και "ξεσπάσματα" από την ΠΑΕ

Sportdog Team
Χαμός στον ΠΑΟΚ και… άγρια κόντρα – Ανακοινώσεις οργανωμένων και "ξεσπάσματα" από την ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Σε… αναβρασμό βρίσκεται εδώ και μέρες ο οργανισμός ΠΑΟΚ και δεν αποτελεί πλέον κρυφό μυστικό, πως υπάρχει χάσμα μεταξύ μερίδας οπαδών και ΠΑΕ.

Το Σαββατοκύριακο υπήρξαν άλλωστε δύο πολύ σκληρές ανακοινώσεις από συνδέσμους οργανωμένων οπαδών, που τα… έχωναν στην διοίκηση και σε συγκεκριμένα στελέχη της (χωρίς να τους κατονομάζουν) και ζητούσαν ακόμα και παραιτήσεις!

Τη Δευτέρα λοιπόν, υπήρξε αρχικά τοποθέτηση στα Social Media από τον Κυριάκο Κυριάκο, κατά αυτών που ασκούν κριτική (όχι των οπαδών, αλλά δημοσιογράφων…) και στη συνέχεια νέο «ξέσπασμα» από τον Λευτέρη Δούκα.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο μήνυμά του σημείωσε ότι ότι αυτοί που πετούν λάσπη και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις δεν θα εμφανιστούν στην συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Ρέμπε, για να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικές με τις συκοφαντίες που εκστομίζουν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην πόλη που ζούμε, γνωριζόμαστε όλοι λίγο πολύ.

Ο καθένας έχει αφήσει ίχνη.

Είναι γνωστό επίσης ποιοι αντέχουν το σκληρό ροκ και ποιοι ενώ παριστάνουν τους σκληρούς μεταλλάδες κρυμμένοι στο στούντιο, όταν κληθούν να ανέβουν στην σκηνή παίζουν στην καλύτερη ποπ. Ή το γυρνάνε στο τσάμικο.

Το αν θα τολμήσει στέλεχος της ΠΑΕ να κάτσει δίπλα στον Ρέμπε την Τετάρτη -όπως έλεγαν-, μένει να φανεί μεθαύριο.

Το βέβαιο είναι πως δε θα τολμήσουν να εμφανιστούν αυτοί που πετάνε λάσπη και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις καθ΄έξιν και κατ΄ επάγγελμα, για να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικές με τις συκοφαντίες που εκστομίζουν, κρυμμένοι πίσω από βολικούς μονόλογους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags