Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατρίχιασε ο Μαντούκα με το Μουσείο! Δηλώσεις που θα συζητηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-10-14 14:29:00

Ανατρίχιασε ο Μαντούκα με το Μουσείο! Δηλώσεις που θα συζητηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατρίχιασε ο Μαντούκα με το Μουσείο! Δηλώσεις που θα συζητηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γκουστάβο Μαντούκα είναι στην Κύπρο και επισκέφθηκε το πρωινό της Τετάρτης το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και των γαλαζοκίτρινων μίλησε για τις καλύτερες του στιγμές, την απόκρουση του Τερ Στέγκεν στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και το ενδεχόμενο μια νέας συνεργασίας με την ομάδα την οποία τίμησε στη Μεγαλόνησο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο kerkida.net

Για τον λόγο που είναι στην Κύπρο…. “Είμαι εδώ για πολλούς λόγους. Να δω φίλους, για δουλειά, να επισκεφτώ το Μουσείο. Γενικά όποτε μπορώ έρχομαι, γιατί εδώ είναι σαν το δεύτερο μου σπίτι”.

Για το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ… “Είναι φανταστικό, έβλεπα το βίντεο και… ανατρίχιασα, έρχονται πολλές μνήμες στο μυαλό μου. Είδα εδώ τα παπούτσια με τα οποία σκόραρα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, βλέπω εδώ φανέλες πολλών φίλων που αγαπώ και έχουμε πολλές αναμνήσεις μαζί”.

Για το ότι είναι μέλος της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ… “Νιώθω πολύ περήφανος. Το ότι έπαιζα εδώ και καταφέραμε όλα αυτά που βλέπω εδώ είναι κάτι που με κάνει περήφανο. Είναι τιμή για μένα που είμαι μέλος αυτού του φανταστικού σωματείου”.

Για τις καλύτερες στιγμές του με το ΑΠΟΕΛ…. “Έχω πολλές καλές στιγμές όπως την πρόκριση μας στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012. Σκόραρα πολύ σημαντικά γκολ. Είχαμε μια φανταστική ομάδα, προπονητή και διοίκηση. Ήμασταν ενωμένοι. Μετά από αυτό ήρθαν κι άλλες σπουδαίες στιγμές. Όλα ήταν τέλεια για μένα”.

Για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με το ΑΠΟΕΛ... “Στη ζωή μου έμαθα ότι… “ποτέ μη λες ποτέ”. Αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολο, όπως είναι τα πράγματα. Το ΑΠΟΕΛ είναι μέρος της ιστορίας μου και εγώ της δικής του. Αγαπώ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ με αγαπάει και με εκτιμά. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, αν μπορώ κάπως να βοηθήσω θα το έκανα. Το ΑΠΟΕΛ είναι μεγαλύτερο και σημαντικότερο από οποιοδήποτε άτομο”.

Για το σύνθημα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ με το όνομα του και τον κόσμο στα γήπεδα… “Σίγουρα μου λείπει. Είδα τις φωτογραφίες των οπαδών και θυμήθηκα. Ένα από τα πράγματα που μου έκανε εντύπωση όταν πρωτοήρθα εδώ είναι οι οπαδοί. Πάντα παίζαμε με γεμάτο γήπεδο και πολλύς κόσμος τραγουδούσε την ώρα του ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα σήμερα που δεν έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα που είχαμε πριν. Είναι κρίμα να βλέπεις το ΑΠΟΕΛ χωρίς οπαδούς ή με λίγους οπαδούς. Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της. Δεν θυμάμαι μόνο τις φορές που τραγουδούσαν για μένα αλλά και το πάθος με το οποίο μας έδιναν δύναμη στο γήπεδο. Όταν κερδίζαμε και όταν χάναμε. Ελπίζω να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα”.

Με τι ασχολείται τώρα... “Είμαι στην Ιταλία τώρα και έχω δημιουργήσει μια εταιρεία, ένα γραφείο μάνατζερ όπου ασχολούμαι με ποδοσφαιριστές”.

Για την ευκαιρία με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου…“Ήταν ένα σουτ έξω από την περιοχή όπου ο Τερ Στέγκεν έκανε μια πολύ καλή απόκρουση. Ήθελα πολύ να σκοράρω αυτό το γκολ όμως δυστυχώς δεν μπήκε”.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags