Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη Ρέμπε για Μαουρίσιο: "Δεν τον θέλαμε! Ο Σαββίδης ζήτησε να…" - Τι είπε για Άκπομ, Μάτος
| 2020-10-14 17:04:00

Αποκάλυψη Ρέμπε για Μαουρίσιο: "Δεν τον θέλαμε! Ο Σαββίδης ζήτησε να…" - Τι είπε για Άκπομ, Μάτος

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ρέμπε για Μαουρίσιο: "Δεν τον θέλαμε! Ο Σαββίδης ζήτησε να…" - Τι είπε για Άκπομ, Μάτος

ΠΑΟΚ: Ο Όλαφ Ρέμπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, απάντησε στο ερώτημα γιατί ο ΠΑΟΚ μπήκε στη διαδικασία να πουλήσει τον Τσούμπα Άκπομ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Λέο Μάτος, ενώ εξήγησε τι έγινε με τον Ζοσέ Μαουρίσιο.

«Ο Άκπομ είναι φανταστικός τύπος. Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία ο ποδοσφαιριστής μας είπε ότι η πρόθεσή του είναι να φύγει. Εμείς κάναμε ότι είναι δυνατόν, παρότι ήταν πολύ δύσκολο λόγω συμβολαίου, για να τον μεταπείσουμε. Τον είχαμε μαζί μας στο Πήλιο. Εγώ είμαι χαρούμενος που έκατσε μέχρι την Μπενφίκα, ωστόσο, ήταν δική του απόφαση. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, οικονομικοί. Αλλά το ουσιώδες δεν είναι αυτό. Είναι κάτι πολύ εύκολο να το πούμε, τι θα γινόταν αν έπαιζε με την Κράσνονταρ. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να πάρω τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις και γι' αυτές θέλω να κριθώ. Όλοι είχαμε ένα όνειρο, την πρόκριση στους ομίλους, αλλά εμείς πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις σεβόμενοι τα θέλω του παίκτη και το καλύτερο για τον σύλλογο».

Για τον Μάτος: «Είναι μία γέρικη αλεπού. Είναι πολύ έμπειρος. Είμαστε ικανοποιημένοι που είναι μαζί μας. Από την δική του πλευρά και από την δική μας υπήρχαν κάποια επιχειρήματα, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έγιναν πολλές συζητήσεις, δεν είναι καλό να τα βγάζουμε όλα στη φόρα. Έγιναν πολλές συζητήσεις για το τι θέλει η κάθε πλευρά. Πλεον νιώθει πολύ καλά και εμείς νιώθουμε, επίσης, καλά. Είναι άδικο να λέμε ότι αν ήταν ο Μάτος η έκβαση του αγώνα με την Κράσνονταρ θα ήταν διαφορετική. Ο Κρέσπο που έπαιξε στη θέση του, εγώ πείσθηκα. Έχει ξαναπείξει εκεί, είναι γρήγορος και μπορεί να ανταποκριθεί. Σέβομαι την άποψή σας, έχω τη δική μου».

Αργότερα επανατοποθετήθηκε για τον Μάτος: «Υπάρχουν διάφορες συζητήσεις που έγιναν. Ο παίκτης ποτέ δεν βρέθηκε εκτός ομάδας. Έκανε κανονικά προετοιμασία, έχασε ένα μέρος με ένα οικογενειακό ζήτημα. Από εκεί και πέρα, είναι ένα θέμα σεβασμού. Είναι ποδοσφαιριστής και άνθρωπος και έχει τους δικούς του στόχους. Ωστόσο, πάντα πρέπει να υπάρχει συμβάδιση με αυτά που ζητάει η ομάδα και ο ίδιος για να είναι και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες».

Για την έλλειψη επιθετικού κόντρα στην Κράσνονταρ: «Παίξαμε πολύ καλά με την Κράσνονταρ, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής αποφασίζει πως θα διαχειριστεί τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του».

Για την επικοινωνία με τον κόσμο: «Δεν είναι κάτι αποκλειστικά που άπτεται σε μένα. Είναι χρήσιμο να υπάρχει επικοινωνία με τον κόσμο για να μαθαίνει. Ήταν να γίνει νωρίτερα αυτή η συνέντευξη Τύπου, αλλά αναβλήθηκε για άλλους λόγους. Πρώτα απ' όλα έπρεπε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Πρώτα, λοιπόν, θελήσαμε να τελειώσουμε αυτό το βασικό κομμάτι και πλέον είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω».

ΓΙα τον Ζοσέ Μαουρίσιο ανέφερε: «Πρόκειται για καταπληκτικό άνθρωπο, όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Δεν ήταν στα πλάνα μας, οπότε έμεινε ελεύθερος. Από την στιγμή που προχωρούσε και έκλεισε η μεταγραφική περίοδος, είχαμε μία συζήτηση με τον πρόεδρο, ουσιαστικά μας είπε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή, οπότε έγινε αυτή επαναπροσέγγιση. Ήταν γενναιόδωρο αυτό, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία. Άλλες γίνονται, άλλες όχι. Έκλεισε στον Παναθηναϊκό και θεωρείται λήξαν. Δεν έχω κάτι αρνητικό να προσάψω. Ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλο σεβασμό στην επαναπροσέγγιση. Μίλησα και χθες μαζί του. Το θέμα είναι και οι δύο πλευρές είναι χαρούμενες και ο ίδιος και εμείς με το ρόστερ που έχουμε».

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, εκφράζοντας την χαρά του που είναι μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας. 

«Δεν έχω όλες τις πληροφορίες για τον σύλλογο που τον προσέγγισε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας γιατί έχει αποδείξει ότι είναι σημαντικός για την ομάδα. Εμείς πρέπει να τον φέρουμε στο 100% για να μας ενισχύσει όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και γιατί, πλέον, έχει μεγαλύτερες ευθύνες και στα αποδυτήρια για να βοηθήσει τους νεότερους με την εμπειρία του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags