Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η "καψούρα" Σαββίδη στον Ολυμπιακό… μέσω ΠΑΟ - Απίστευτη ατάκα Μπόλονι για Ρόκα!
| 2020-10-14 17:31:00

Η "καψούρα" Σαββίδη στον Ολυμπιακό… μέσω ΠΑΟ - Απίστευτη ατάκα Μπόλονι για Ρόκα!

Του Αδέσποτου
Η "καψούρα" Σαββίδη στον Ολυμπιακό… μέσω ΠΑΟ - Απίστευτη ατάκα Μπόλονι για Ρόκα!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε σχολιασμός της επικαιρότητας, αλλά και αρκετές ειδήσεις, δύο εκ των οποίων θα προκαλέσουν… ντόρο.

Διαβάστε παρακάτω τι ειπώθηκε ή ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Ο 18χρονος Τάσος Τσέλιος διαπρέπει ήδη στον Ολυμπιακό, κάνει τη διαφορά στην ομάδα Νέων και θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή, στη νίκη των Πειραιωτών με 3-2, είχε δύο γκολ και μία ασίστ! Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι προϊόν της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, αλλά… αποτέλεσμα κλοπής από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό!

Ο νεαρός άσος, τον οποίο ο Γιώργος Σαββίδης όσο έπαιζε στον Δικέφαλο είχε αποθεώσει στο Instagram και τον είχε χαρακτηρίσει ως «παιδί θαύμα», κατέληξε στο Λιμάνι μετά από ένα… θρίλερ.  

 Ο Τσέλιος αφού κατάφερε να φύγει από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ήρθε στην Αθήνα και πρώτα πήγε στο Κορωπί. Μάλιστα, έκανε και προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Πράσινοι καθυστερούσαν πολύ για να του δώσουν συμβόλαιο και περίμεναν την άποψη του Κώστα Φραντζέσκου, ο οποίος είχε επιφυλάξεις για την περίπτωσή του. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν σχετικά και κινήθηκαν άμεσα. Ο Αντώνης Πίκουλας από τις Ακαδημίες έκανε την κίνηση και οι Πειραιώτες τον πήραν στο Λιμάνι μέσα από τα χέρια του Τριφυλλιού!

** Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει στην Ελλάδα, αλλά έχει πιάσει δουλειά και μελετάει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, θα γίνει ακόμα μία μεταγραφή στο Τριφύλλι, αφού πρώτα όμως ο Ρουμάνος μελετήσει καλά τους παίκτες που έχει τώρα. Μάλιστα, εκτός από κόουτς έχει ενημερώσει τον Γιάννη Αλαφούζο πως θα λειτουργεί και ως Τεχνικός Διευθυντής. «Κάνε ό.τι θες με τον Τσάβι Ρόκα, αλλά δεν θέλω να έχει καμία αρμοδιότητα», ήταν η ατάκα του προς το… αφεντικό της ΠΑΕ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γίνει... σεισμός στην Ελλάδα! "Συμμαχία" Γιαννακόπουλου-Σαββίδη - Εξέλιξη... φωτιά
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags