Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Κόσοβο: Δήλωση με νόημα από Φαν’τ Σχιπ: "Τα ίδια θα έκανα αν ξεκινούσε πάλι ο αγώνας"
| 2020-10-15 00:28:00

Δήλωση με νόημα από Φαν’τ Σιπ: "Τα ίδια θα έκανα αν ξεκινούσε πάλι ο αγώνας"

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα από Φαν’τ Σιπ: "Τα ίδια θα έκανα αν ξεκινούσε πάλι ο αγώνας"

Εθνική Ελλάδας - Κόσοβο: Στις ευκαιρίες που έχασε η Εθνική, αλλά και στην αξιοποίηση των τελικών φάσεων, στάθηκε ο Τζον Φαν'τ Σιπ μετά το 0-0 της Εθνικής μας με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Tv είπε:

Αν θα έκανε τα ίδια αν ξεκινούσε πάλι ο αγώνας: «Ναι θα έκανα τα ίδια. Είναι εύκολο να μιλάμε μετά. Τα παιδιά έπαιξαν καλά, τα έδωσαν όλα. Στο πρώτο μέρος κάναμε ευκαιρίες. Χρειάζεσαι το πρώτο γκολ. Θα μπορούσαμε να το έχουμε είτε από το πέναλτι είτε από τις ευκαιρίες. Μας έλειπε το γκολ. Ο αντίπαλος είναι μία καλή ομάδα. Αλλά δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο που είχαμε ευκαιρίες. Τους αφήσαμε να είναι στον αγώνα και αυτό ήταν το κακό για το δεύτερο μέρος, προσπάθησαν να σκοράρουν. Κρατάμε την θετική εικόνα».

Για το δεύτερο μέρος είπε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν θέμα κούρασης. Ήταν κυρίως λόγω συγκέντρωσης, μετά βρήκαμε ρυθμό και κάναμε πάλι ευκαιρίες. Πιέσαμε ως το τέλος αλλά δυστυχώς δεν φτάσαμε στο γκολ. Στην αρχή του δευτέρου δεν παίξαμε καλά αλλά μετά είχαμε πάλι τον έλεγχο».

Για το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει η Εθνική ομάδα είπε: «Είναι αλήθεια αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό τον τρόπο, δημιουργούμε ευκαιρίες απλά πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Το μόνο που πρέπει να αλλάξουμε είναι το ποσοστό που εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες και τις μετατρέπουμε σε γκολ. Και τώρα ο αντίπαλος αρχίζει να πιστεύει πως μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε, δεν θα αλλάξουμε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags