Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι το γυρίζει ο Ιβάν! Δώρο σε Φερέιρα και κόσμο
| 2020-10-15 12:06:00

ΒΟΜΒΑ: Έτσι το γυρίζει ο Ιβάν! Δώρο σε Φερέιρα και κόσμο - Έρχεται στο παρά ένα των μεταγραφών ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
ΒΟΜΒΑ: Έτσι το γυρίζει ο Ιβάν! Δώρο σε Φερέιρα και κόσμο - Έρχεται στο παρά ένα των μεταγραφών ο...

Αναβρασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήρθαν και κάποιες ανακοινώσεις από τους οργανωμένους, που… έβγαλαν στη σέντρα στελέχη της ΠΑΕ. Όλα αυτά μάλιστα, ήρθαν να προστεθούν στην γκρίνια που υπήρχε για τις μεταγραφές που (δεν) έγιναν και τα κενά που παρέμειναν στο ρόστερ.

Οι Θεσσαλονικείς θυμίζουμε πως έτρεχαν να κλείσουν παίκτες μέχρι και την τελευταία ώρα της μεταγραφικής περιόδου, ακυρώνοντας μάλιστα και τη συμφωνία με τον Κριστο Γκονζαλεθ λίγο πριν την εκπνοή της σχετικής διορίας, λόγω των απαιτήσεων του μάνατζέρ του. Έτσι λοιπόν, λόγω κάποιων λανθασμένων χειρισμών και της υποχρεωτικής οικονομικής στενότητας, στο ρόστερ υπάρχουν ακόμα κάποια κενά, τα οποία προφανώς και προβληματίζουν τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Όλαφ Ρέμπε εδώ και μέρες έχει στρέψει την προσοχή του στην αγορά των ελεύθερων, ωστόσο για την ώρα δεν έχει προκύψει κάποια περίπτωση που να τους ικανοποιεί τόσο αγωνιστικά όσο κι οικονομικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως στον Δικέφαλο το φετινό καλοκαίρι υπήρχε περιορισμένο μπάτζετ και για αυτό τα χέρια του Γερμανού τεχνικού διευθυντή είναι δεμένα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, κάποιοι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ επιμένουν πως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει στην Τούμπα. Ισχυρίζονται επιπλέον πως δεν αποκλείεται και φέτος να γίνει μία υπέρβαση με… βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου, όπως συνέβαινε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια.

Θα πρόκειται για το… κερασάκι στην τούρτα, κάτι σαν δώρο του Σαββίδη στους Ρέμπε και Φερέιρα που έτρεξαν τον σχεδιασμό της ομάδας με τόσες δυσκολίες. Παρότι πάντως υπάρχει έντονη φημολογία για την ολοκλήρωση τουλάχιστον μίας ακόμα μεταγραφής, για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει το όνομα. Ακούστηκε η περίπτωση του Σίντζι Καγκάβα, πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ, ωστόσο μάλλον δεν είναι αυτός ο… εκλεκτός.

Στον ΠΑOΚ θέλουν να μείνει μυστικό το όνομα και για αυτό κρατούν κλειστά τα στόματά τους. Μάλλον φοβούνται μην εμπλακεί κάποια άλλη ελληνική ομάδα στο… κόλπο, γιατί ο παίκτης που θα έρθει ως "δώρο", θα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα ΑΠΙΘΑΝΗ εξέλιξη με Βιεϊρίνια - Ποιος ΠΑΟ; Ετοιμάζεται να υπογράψει στον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags