Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Καραπαπάς: Στον αθλητικό δικαστή βρέθηκε σήμερα για να απολογηθεί το στέλεχος της ΠΑΕ.
| 2020-10-15 14:40:00

Απολογήθηκε ο Καραπαπάς στον αθλητικό δικαστή: "Είμαι στοχοποιημένος - Θέλω να πληρώσω για..."!

Sportdog Team
Απολογήθηκε ο Καραπαπάς στον αθλητικό δικαστή: "Είμαι στοχοποιημένος - Θέλω να πληρώσω για..."!

Ολυμπιακός - Κώστας Καραπαπάς: Στον αθλητικό δικαστή, Χριστόφορο Μάρκου, βρέθηκε σήμερα για να απολογηθεί το στέλεχος της ΠΑΕ.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πρόεδρος: Πόσες φορές με έχετε δει εδώ;

Καραπαπάς: Τρεις

Πρόεδρος: Είναι όλες για εξύβριση

Καραπαπάς: Πρώτη φορά όμως, για απειλή

Πρόεδρος: Αυτό που θα οδηγήσει; Πως το βλέπετε; Δεν είμαστε εδώ για να τιμωρούμε επειδή είμαστε κακοί, έχουμε ένα σκοπό, να μην ξαναγίνεται αυτή η συμπεριφορά

Καραπαπάς: Εσείς που έχετε πάρει τους φακέλους, σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο που όλοι βρίζουν, πως γίνετε μόνο εγώ να είμαι κατηγορούμενος.

Πρόεδρος: Έχω μια στοίβα, μια ντάνα με υποθέσεις. Εσείς είστε επανειλημμένα κατηγορούμενος για εξυβριση

Καραπαπάς: Επειδή είμαι στοχοποιημένος. Σας ξαναλέω κρίνετε η ζωή μου, με απειλή τελειώνει το ποδόσφαιρο για μένα.

Πρόεδρος: Ναι, αλλά πως θα γίνει αυτό το πράγμα;

Καραπαπάς: Σας καταλαβαίνω, σας κοιτάω στα μάτια, επειδή μπαίνω μπροστά με έχουν στοχοποιήσει, έσφαλα και θέλω να πληρώσω αλλά γι’ αυτό που έκανα. Με ενδιαφέρει η αλήθεια, να πούμε την αλήθεια, όχι να πληρώσω κάτι άλλο.

Καραπαπάς: «Δεν του είπα «θα δεις τι θα πάθεις». Παρά το γεγονός ότι πολλάκις έχω στοχοποιηθεί, επειδή πιστεύω ότι ακούτε μόνο την αλήθεια, ήθελα να έρθω και να πω την αλήθεια,

Δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο που καλούμε για απειλή. Κινδυνεύω να φύγω από τη δουλειά μου για 3-5 χρόνια, εγώ πεθαίνω για την ομάδα, μου.

Την ώρα εκείνη είχαμε αδικηθεί. Ήμουν μπροστά στη φυσούνα, 4-5 μέτρα από τον διαιτητή και του είπα ότι «ξεφτιλιστήκατε», δεν τον απείλησα, δεν του είπα «θα δεις τι θα πάθεις», το θεωρώ ποταπό, άθλιο να πω κάτι τέτοιο. Εγώ έχω γεννηθεί στα Μανιάτικα.

Πήγα εκεί και μπροστά σε 40 ανθρώπους και του είπα κάποια πράγματα. Αυτός όμως, λέει κάποια πράγματα που δεν του είπα. Στα αποδυτήρια, ζήτησα να τον δω και είπε ότι θα με δεχθεί αργότερα, αν είχε απειληθεί θα το έλεγε αυτό; Δεν το ξέρω αν το έκανε από το στρες, με δόλο ή από την ένταση της στιγμής.

Αυτός ο άνθρωπος με πέντε λέξεις που έχει γράψει πάει να καταστρέψει τη ζωή μου, ήρθα εδώ γιατί έσφαλα. Εκείνη τη στιγμή ξέφυγα το ομολογώ αλλά να πληρώσω αυτό που έκανα, όχι για πέντε λέξεις που δεν είπα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags