Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Βιεϊρίνια με Φερέιρα - "Ξύλο" Μπόλονι με Αγιούμπ - "Κεραμίδα" Ενομπακάρε στην ΑΕΚ!
| 2020-10-15 20:00:00

Έξαλλος ο Βιεϊρίνια με Φερέιρα - "Ξύλο" Μπόλονι με Αγιούμπ - "Κεραμίδα" Ενομπακάρε στην ΑΕΚ!

Του Αδέσποτου
Έξαλλος ο Βιεϊρίνια με Φερέιρα - "Ξύλο" Μπόλονι με Αγιούμπ - "Κεραμίδα" Ενομπακάρε στην ΑΕΚ!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

- Στις Μιχείες έγραφα για τον Αποστολόπουλο, ότι αρέσκεται να... χτίζει καριέρες αναλαμβάνοντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από πολύ μικρούς. Υπάρχουν τα απτά παραδέιγματα των Λάζαρου, Τάσου Δώνη (τον πήγε στη Γιούβε στα 16 του χρόνια), Μιχελή (από τον Αστέρα στη Μίλαν, με την οποία κάνει σταθερά προπονήσεις με την πρώτη ομάδα), Κουτσουπιά, Σιατούνη (στα 16 του τον πήγε από τον Παναθηναϊκό στη Σαμπντόρια)...

Εδώ έχω να σας πω ένα ακόμα παρασκήνιο!

Ο Αποστολόπουλος είχε πάει τον Λάζαρο στον Λίβερπουλ. Ήταν την εποχή που ο Χριστοδουλόπουλος αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης όμως φοβήθηκε και επέστρεψε στην Τούμπα.

- Το περιβάλλον του Βιεϊρίνια λέει ότι ο παίκτης τα έχει με τον Φερέιρα. Και πως από την πρώτη στιγμή της συνύπαρξής τους στον ΠΑΟΚ υπήρχε πρόβλημα. Παρότι συμπατριώτες, ο Φερέιρα έβγαζε κόμπλεξ απέναντι στον Πορτογάλο άσο και μένει να δούμε τώρα τι θα γίνει αν επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. 

- Μιας και ο Μπόλονι πιάνει δουλειά στον Παναθηναϊκό έχω μία πληροφορία που έπιασαν οι κεραίες μου. Στο Κορωπί βάζουν στοίχημα, το πότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα συγκρουστεί με τον Αγιούμπ.

- Το κερασάκι στην τούρτα σας το άφησα για το τελος. Ακούγεται στην πιάτσα, ότι η Γουλβς θα κινηθεί νομικά για να ζητήσει τροφεία του Ενομπακάρε. Ο τελευταίος αποτελεί μεν παρελθόν από την ΑΕΚ, λόγω των πειθαρχικών του παραπτωμάτων, αλλά η αγγλική ομάδα θα προχωρήσει σε αυτές τις ενέργειες. 150.000 Ευρώ είναι τα τροφεία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags