Facebook Pixel Άρης - Άκης Μάντζιος: Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών της Novasports μίλησε ο Μάντζιος
| 2020-10-16 13:09:00

Ατακάρες Μάντζιου για το ρόστερ του Άρη - Τις έχει μάθει ο Καρυπίδης; "Βελτίωση σε..."!

Sportdog Team
Ατακάρες Μάντζιου για το ρόστερ του Άρη - Τις έχει μάθει ο Καρυπίδης; "Βελτίωση σε..."!

Άρης - Άκης Μάντζιος: Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών της Novasports μίλησε ο Μάντζιος με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 17/10, 18:15 - «Ζωσιμάδες), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Μάλιστα, ο 50χρονος (έχει γενέθλια στις 21 του μήνα) τεχνικός σχολίασε το ότι ο αγώνας δε θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά στα Γιάννενα, λόγω έργων βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου: «Σίγουρα θα ήτανε καλό να παίξουμε στην έδρα μας. Όπως και να έχει, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ πειθαρχημένοι, πολύ συγκεντρωμένοι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θέλουμε και μετά τη διακοπή να ξεκινήσουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ερωτηθείς για το αν βοήθησε τον Άρη η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Μάντζιος ήταν σαφής: «Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την ομάδα σε πολλούς τομείς. Δώσαμε έμφαση στην τακτική και στη φυσική κατάσταση. Ήταν μία εβδομάδα που η ομάδα την είχε ανάγκη. Η διακοπή μας έκανε καλό. Δουλέψαμε καλά, τα παιδιά ανταποκριθήκανε καλά. Ο στόχος είναι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με τη μέρα, να βελτιώνεται».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στις μεταγραφές που πραγματοποίησαν οι «κίτρινοι», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος καθώς είναι πολύ ποιοτικό. Από εκεί και πέρα, κι εγώ αλλά και τα παιδιά θέλουνε χρόνο. Κάποιοι ήταν εκτός προπονήσεων, δεν ήταν σε ομάδες με προετοιμασία ή ήτανε με ομάδες που έκαναν προετοιμασία αλλά δεν είχανε παιχνίδια. Χρειάζονται χρόνο για να ενσωματωθούν και τα παιδιά αλλά και η ομάδα, να αποκτήσουμε μία ομοιογένεια. Υπάρχουν καλοί χαρακτήρες, υπάρχουν καλά αποδυτήρια».

Και ο Άκης Μάντζιος ολοκλήρωσε σχολιάζοντας το ότι ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας: «Σίγουρα μας αρέσει που βρισκόμαστε στην κορυφή. Θα πρέπει όμως να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι που έρχεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags