Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Αποκάλυψη Σαλπιγγίδη για Σαββίδη – Γυρίζει στον ΠΑΟΚ; - Τρελή… καρφάρα για ΑΕΚ!
| 2020-10-16 18:55:00

Αποκάλυψη Σαλπιγγίδη για Σαββίδη – Γυρίζει στον ΠΑΟΚ; - Τρελή… καρφάρα για ΑΕΚ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σαλπιγγίδη για Σαββίδη – Γυρίζει στον ΠΑΟΚ; - Τρελή… καρφάρα για ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Έτοιμος για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, από διοικητικό πόστο, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος… έστειλε και μήνυμα στην διοίκηση!

«Θα με ενθουσίαζε πιο πολύ το διοικητικό κομμάτι, παρά η προπονητική. Mπορεί να θες κάποια πράγματα αλλά οι συγκύριες να μην σ’ τα φέρνουν. Φυσικά θα έλεγα “ναι” αν μου πρότεινε ο Ιβάν Σαββίδης να προσφέρω στον Π.Α.Ο.Κ από κάθε πόστο» δήλωσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής στο Radio North 98 και στην εκπομπή του Περικλή Στέλλα «Αγωνιστικός Χώρος».

Ακόμη, κάνοντας λόγο για τον φετινό ΠΑΟΚ ο «Σάλπι»... έριξε και καρφάρα για την ΑΕΚ που δεν μπορεί να "χτυπήσει" Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα διεκδικητές των τίτλων, συμφώνα με αυτά που βλέπω μέχρι τώρα, θα είναι Π.Α.Ο.Κ και Ολυμπιακός. Θα ήθελα το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό και από άλλες ομάδες».

Τέλος, αναφερόμενος στην συνέντευξη τύπου του Όλαφ Ρέμπε είπε: «Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να έχει απορίες και οι δημοσιογράφοι να εκφράζουν τι νιώθει ο κόσμος. Υπάρχουν όμως απορίες που δεν μπορούν να απαντηθούν και είναι σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags