Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: "Καμία πολυιδιοκτησία, προπαγάνδα Ολυμπιακού – Ξανά δικαίωση από CAS - Να τι θα γίνει με το -7"
| 2020-10-16 19:55:00

"Καμία πολυιδιοκτησία, προπαγάνδα Ολυμπιακού – Ξανά δικαίωση από CAS - Να τι θα γίνει με το -7"

Sportdog Team
"Καμία πολυιδιοκτησία, προπαγάνδα Ολυμπιακού – Ξανά δικαίωση από CAS - Να τι θα γίνει με το -7"

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο νομικός της ΠΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος, απάντησε μέσω του Metropolis 95.5 στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα ότι θα επιβληθεί στον ΠΑΟΚ νέα ποινή από την επιτροπή εφέσεων, σχετικά με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

 «Το CAS αποφάσισε να επιστραφεί η υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να εκδικαστεί με την ελληνική νομοθεσία και να κριθεί η υπόθεση στη ουσία. Τώρα που ορίστηκε η επιτροπή εφέσεων, όταν συγκροτηθεί, θα καλέσει τον ΠΑΟΚ εφαρμόζοντας την απόφαση του CAS. Τι είχε πει το CAS; Πάρτε την απόφαση πίσω και δικάστε στην ουσία. Αυτό που ζητούσαμε εμείς.

Από εκεί και πέρα, λέμε ότι όταν μπαίνει κάποιος στην ουσία δεν υπάρχει υπόθεση. Είναι αναμενόμενο, διότι δεν υπήρξε ποτέ πολυιδιοκτησία» είπε αρχικά και πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ αν η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ είναι αρνητική:  

«Ο ΠΑΟΚ θα πάει και πάλι στο CAS και θα κερδίσει εκεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό, είναι θεωρητικό. Η νομοθεσία Γεραπετρίτη λέει, εξάλλου, ότι η ποινή επιβάλλεται στην αγωνιστική περίοδο που διαπιστώνεται η παράβαση. Αν διαπιστωθεί το καλοκαίρι μόνο τότε πάει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αρα τον Νοέμβριο η επιτροπή εφέσεων, ας πούμε ότι διαπιστώνει παράβαση, είναι από το περσινό πρωτάθλημα. Αυτό που λέει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει. Και γιατί λέει για επτά βαθμούς, μπορεί να είναι πέντε. Μην ακούτε την προπαγάνδα του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags