Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτσι έκανε το διπλό χτύπημα ο Μαρινάκης – Τους… σκάναραν 1.5 χρόνο
| 2020-10-16 20:46:00

Έτσι έκανε το διπλό χτύπημα ο Μαρινάκης – Τους… σκάναραν 1.5 χρόνο – Συμφωνία με Πανιώνιο-Ατρόμητο!

Οι Μιχείες
Έτσι έκανε το διπλό χτύπημα ο Μαρινάκης – Τους… σκάναραν 1.5 χρόνο – Συμφωνία με Πανιώνιο-Ατρόμητο!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο ένας έπαιζε στην Κ19 του Πανιωνίου και ο άλλος στην Κ19 του Ατρόμητου. Διεθνείς και οι δυο με τις μικρές Εθνικές ομάδες...

Ο ένας  μεσοεπιθετικός και ο άλλος αμυντικός χαφ, που απο πιτσιρικάδες έχουν ρίξει πάρα πολύ δουλειά για να διεκδικήσουν το ονειρό τους, δηλαδή να κάνουν επαγγελματική καριέρα και δη διεθνή. Και οι δυο παίκτες του λεγόμενου ποδοσφαιρικού...άξονα

Ο λόγος για τους Φώτη Πίκουλα και Γρηγόρη Πιετρή αντίστοιχα, γεννημένοι και οι δυο το 2002, που απο χθες και τυπικά είναι συμπαίκτες στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Και μπορεί να είναι 18 χρονών αλλά εντάχθηκαν στην  U 23 της Νότιγχαμ. Κάτι σημαντικό και ενδεικτικό αφού ηλικιακά είναι πολύ μικρότεροι. Πάνε δηλαδή στην ίδια ομάδα της Φόρεστ , στην U23, που είχε βρεθεί και ο Σιαμπάνης(και τραυματίστηκε).

Τι άλλο κοινό έχουν και οι δυο 18χρονοι; Πως είναι γόνοι... διάσημων μπαμπάδων. Ο Φώτης είναι γιός του Αντώνη Πίκουλα, του Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ενώ ο Γρηγόρης γιός του Θοδωρή Πιετρή, που ήρθε απο την Γερμανια για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα πρώτα στον Ιωνικό επι Γιάτσεκ Γκμόχ και μετά στο Αιγάλεω του Θωμά Μητρόπουλου και της  Α´ Εθνικής.

Πίκουλας τζούνιορ και Πιετρής τζούνιορ υπέγραψαν 3ετή επαγγελματικά συμβόλαια με την Φόρεστ και μέχρι να τα καταφέρουν χρειάστηκε να περάσουν 3 φροές απο δοκιμαστικά στο Νότιγχαμ. Δεν ήταν και τόσο ...εύκολο ή γρήγορο δηλαδή αφού έγινε κανονικό σκανάρισμα 1,5 χρόνου! Βλέπετε το πρώτο ήταν το Πάσχα του 2019 κι απο τότε η Φόρεστ τους παρακολουθούσε συστηματικά.

Είναι χαρακτηριστικό πως και οι δυο ταλαντούχοι 18χρονοι βρίσκονται στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Νότιγχαμ απο τις 20 Αυγούστου αλλά έπρεπε πρώτα να "καθαρίσει" το θέμα με τις προηγούμενες ομάδες τους, να συμφωνηθούν τροφεία και ποσοστά. Και όταν κατέληξαν σε συμφωνία, με τον Πανιώνιο να διατηρεί ποσοστό πώλησης του Πίκουλα 10% και τον Ατρόμητο για τον Πιετρή 5%, υπέγραψαν κι ανακοινώθηκαν. Πήρε κάτι παραπάνω χρονικά αλλά υπήρξε χάπι έντ.

Τόσο για τον Πίκουλα, όσο και για τον Πιετρή είχαν ανάψει "πράσινο" και ο προπονητής  Κρίς Κόεν και ο διευθυντής της Ακαδημίας Γκάρι Μπραζίλ. Ο πρώτος πάντως, που έκανε μάλιστα καριέρα ως παίκτης της Φόρεστ, αποχώρησε για να αναλάβει την Λούτον (ως πρώτος της προπονητής) στην  Τσάμπιονσιπ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διπλό χτύπημα από Μαρινάκη - Υπογράφει με στόπερ και χαφ - Μαύρα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags