Facebook Pixel ΑΕΚ - Εθνική Ελλάδας: Έχασε τον παικταρά η ΑΕΚ - Πήγε στο εξωτερικό με... ψίχουλα
| 2020-10-17 16:52:00

Έχασε τον παικταρά η ΑΕΚ - Πήγε στο εξωτερικό με... ψίχουλα - Τους "γλέντησε" ο Φαν’τ Σχιπ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έχασε τον παικταρά η ΑΕΚ - Πήγε στο εξωτερικό με... ψίχουλα - Τους "γλέντησε" ο Φαν’τ Σχιπ!

ΑΕΚ - Εθνική Ελλάδας: Ο Λάζαρος Ρότα αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδας. Οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν τον ήξεραν καν προτού κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Ωστόσο, ο δεξιός μπακ της Φορτούνα Σιτάρντ δεν εμφανίστηκε από το... πουθενά, αντιθέτως υπάρχει παρασκήνιο για την εν Ελλάδι παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι να φτάσει στην καθιέρωση στην ολλανδική ομάδα και εν συνεχεία στην Εθνική Ανδρών.

Ο Ρότα προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, με την πορεία του στον Γηραιό να ολοκληρώνεται το 2017. Σε ηλικία 20 ετών τότε, ο Ρότα αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως δοκιμάστηκε στην ΑΕΚ!

Ο διεθνής μπακ δοκίμασε την τύχη του στην Ένωση, περνώντας από το σχετικό "test event", όπου προσπάθησε να πείσει για την αξία του μέσω της παρουσίας του στις προπονήσεις της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρότα δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Απεναντίας, άφησε θετικές εντυπώσεις, αλλά οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν τον ενέταξαν στο δυναμικό της ομάδας, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία για άγνωστο λόγο.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τον διεθνή άσο να κοιτάξει προς το εξωτερικό, απόφαση που τελικά τον δικαίωσε. Αρχικά πέρασε από τα γήπεδα της Σλοβακίας και τη Σλαβόι Τρεμπίσοφ τον Ιανουάριο του 2018, για να αποχωρήσει και να ενταχθεί στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς.

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Φορτούνα Σιτάρντ, που τον αγόρασε αντί 300.000 ευρώ τον Ιανουάριο του 2020, δίνοντάς του την ευκαιρία που αναζητούσε σε υψηλό επίπεδο. Ο Ρότα την... τράβηξε από τα μαλλιά και έφτασε μέχρι την Εθνική Ελλάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έγκλημα" Καρέρα στο ντέρμπι - AΔΙΑΝΟΗΤΟ ποιον βάζει βασικό - Πανηγυρίζουν οι εξτρέμ του ΠΑΟΚ!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags