Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στον "αέρα" ο Γιαννούλης
| 2020-10-17 18:32:00

Στον "αέρα" ο Γιαννούλης - Φέρνει Κόλερ στον ΠΑΟ ο... Βλαχοδήμος - Προλαβαίνει να καλέσει Τσιντώτα;

GOALάρες by Εvaggelistis
Στον "αέρα" ο Γιαννούλης - Φέρνει Κόλερ στον ΠΑΟ ο... Βλαχοδήμος - Προλαβαίνει να καλέσει Τσιντώτα;

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Όπως είπαμε και το πρωί... GOALάρες σαββατιάτικες για να... γουστάρετε διαβάζοντας παρασκήνια, κακίες και πράγματα αποκαλυπτικά/αποκλειστικά απο όλες τις ομάδες και τις...Εθνικές.

Σας χρωστούσα, λοιπόν, το part 2 που είναι ακόμη πιο πικάντικες, ρεπορταζιακές και δυνατές λόγω ονομάτων. Ανανέωση Γιαννούλη, αντι-Ρόκα και Φαν'τ Σιπ στο κυρίως πιάτο!

1η) Στη μανατζερική πιάτσα κυκλοφόρησε πως αυτή την εβδομάδα ο ατζέντης του Γιαννούλη, Βασίλης Παναγιωτάκης, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και το "Μακεδονία Παλλάς" για να συζητήσει με τον Όλαφ Ρέμπε το πλαίσιο του νέου συμβολαίου, με χρονική επέκταση, θεαματική αύξηση αποδοχών και το αν θα υπάρχει και σε τι ύψος μπάι αουτ. Οι καλές προθέσεις εκατέρωθεν δεν αμφισβητούνται αλλά είναι και σύνθετο/περίπλοκο το θέμα, οπότε το χάπι εντ αναμένεται να καθυστερήσει λίγο, ή ... περισσότερο, ακόμη!

2η) Δεν είναι όλοι οι... Κόλερ ίδιοι. Γιατί άλλο ο Γιούργκεν που προτάθηκε στον Αλαφούζο για αντι-Ρόκα και η τελευταία του δουλειά ήταν στη Βικτόρια Κολωνίας ως προπονητής της Κ19  και άλλο ο Μαρσέλ Κόλερ, πρώην κόουτς του Γκέκα στην Μπόχουμ. Ο ένας Γερμανός και με φτωχό βιογραφικό που το έχει δίπορτο (και τεχνικός και τεχνικός διευθυντής) και ο άλλος Ελβετός με σπουδαίο βιογραφικό αλλά αποκλειστικά προπονητής. Πάντως, ποιος Γιούργκεν Κόλερ τώρα, σοβαροί να είμαστε. Μετράει βέβαια, όταν μιλάμε για Αλαφούζο, ποιος του τον πρότεινε και με τι... συστάσεις. Και πλέον είναι αρκετοί οι ομογενείς της Γερμανίας που κάνουν και τους ατζέντηδες, έχοντας ανοίξει Γραφείο. Ας θυμηθούμε πως ο Αλαφούζος "εμφάνισε" μια ημέρα στον Παναθηναϊκό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που αποτέλεσε 100% δική του επιλογή και του τον είχε πει φίλος, που γνώριζε ομογενή ατζέντη από τη Γερμανία, ο οποίος ήταν και θείος του άσου...

3η) Πάνω απο 40 παίκτες έχει καλέσει στην Εθνική Ελλάδας ο Φαν'τ Σιπ στους σκάρτους 15 μήνες που είναι εκλέκτορας. Δεν τους λές και λίγους. Με κάποιες μάλιστα απο αυτές τις κλήσεις είτε να έχουν αμφισβητηθεί έντονα, είτε (και το χειρότερο) να τους έχει αποδοθεί σκοπιμότητα (όχι μόνο μανατζερική αλλά και... πολιτική). Τι ακούγεται πλέον στην πιάτσα; Πως δεν θα πρέπει κανένας να νιώσει έκπληξη αν ο Ολλανδός προσεχώς καλέσει και τον Τσιντώτα της ΑΕΚ στην Εθνικη. Παρότι υπάρχουν οι Μπάρκας/Βλαχοδήμος/Διούδης. Αρκεί, θα πω εγώ, να παραμείνει στον "γαλανόλευκο" πάγκο ο Ολλανδός και σε περίπτωση που χαθεί η πρώτη θέση στον όμιλό μας, στο Nations League. Γιατί τότε προβλέπω να... χλωμιάζει επικίνδυνα ο Φαν'τ Σιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όχι ρε Κλάους! Απίστευτη... κατάντια - Κοντά σε απίθανη ομάδα - Διαβάστε ποιος τον "έκοψε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags