Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απάντηση" των παικτών στον Μαρτίνς - Να γιατί τους αποθέωσε
| 2020-10-17 23:02:00

"Απάντηση" των παικτών στον Μαρτίνς - Να γιατί τους αποθέωσε - Ατακάρα για Φορτούνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Απάντηση" των παικτών στον Μαρτίνς - Να γιατί τους αποθέωσε - Ατακάρα για Φορτούνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τους ποδοσφαιριστές του ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη με 4-0 επί του Ατρομήτου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες για την τρόπο που έπαιξαν. εξέλιξη πολή σημαντική από τη στιγμή που ο Μαρτίνς πριν το ματς είχε προειδοποιήσει πως όποιος δεν είναι συγκεντρωμένος κόντρα στον Ατρόμητο, δεν θα παίξει με τη Μαρσέιγ!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να ανοίξεις μια άμυνα όπως αυτή. Τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά καταφέραμε μετά το 1-0 να ανοίξουμε την άμυνα του Ατρόμητου.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Ξέραμε πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος, πάντα δίνει τα πάντα στο γήπεδο, όπως κάνει και με τις άλλες ομάδες. Δεν δώσαμε ευκαιρία να κάνουν το παιχνίδι του και κερδίσαμε.

Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε στον Ελ Αραμπί. Είναι ένας από τους αρχηγούς μας και πάντα μας βοηθάει, όπως κάνει από την αρχή της σεζόν.

Είναι πάντα σημαντικό ο Κώστας να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ξέρουμε πως έχει την ποιότητα να μας βοηθήσει όποτε το χρειαζόμαστε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags