Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος ήθελε να φέρει στην ομάδα ο Μαρινάκης αλλά δεν τα κατάφερε...
| 2020-10-18 14:35:00

Το μπαμ Μαρινάκη που δεν έσκασε - Με αυτόν έπεφτε το Καραϊσκάκη - Δεν θα ξανάπαιζε ο Φορτούνης...

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μπαμ Μαρινάκη που δεν έσκασε - Με αυτόν έπεφτε το Καραϊσκάκη - Δεν θα ξανάπαιζε ο Φορτούνης...

Ολυμπιακός: Στο… κόκκινο δούλεψαν το φετινό καλοκαίρι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιόδους, ο χρόνος φέτος ήταν περιορισμένος τόσο για τις αποχωρήσεις όσο και για τις αφίξεις και η δουλειά τους σαφώς πιο δύσκολη.

Μία υπόθεση που τράβηξε πάρα πολύ, ήταν αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ με το τέλος της περσινής σεζόν, θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει. Μετά από μία εξαιρετική χρονιά στο Λιμάνι, ανέβασε τις μετοχές του και ψάχτηκε για μία μεγάλη μεταγραφή. Η ομάδα που τον διεκδίκησε πιο ζεστά από όλες, ήταν η Μπενφίκα, η οποία έκανε κάποιες δυνατές προτάσεις για να πείσει τον Ολυμπιακό να πει το «ναι», αλλά χωρίς επιτυχία.

Οι «αετοί» έδωσαν… μάχη για να πάρουν τον έμπειρο στόπερ κι ανέβασαν αρκετά την προσφορά τους, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και προτάσεις για έμψυχα ανταλλάγματα, εκτός από χρήματα. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε, στις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ακούστηκε και το όνομα του Φράνκο Τσέρβι!

Πρόκειται για έναν Αργεντινό εξτρέμ, 26 χρονών, ο οποίος έχει αποκτηθεί έναντι 4.7 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ροζάριο Σεντράλ και το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πορτογάλους μέχρι το 2023. Θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του, αν και δεν έκανε ακόμα την καριέρα που όλοι περίμεναν και έχει τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική. Στην Μπενφίκα έχει πάρει κάποιες ευκαιρίες, όμως σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται βασικός και για αυτό δεν ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο δανεισμό του.

Την πρόταση για τον Τσέρβι έριξε αρχικά ο νέος σκάουτερ των «ερυθρολεύκων, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, ως λύση για τον εξτρέμ που τότε δεν είχε βρει ακόμα ο νταμπλούχος. Τελικά, η περίπτωσή του έμεινε στο… συρτάρι, καθώς οι δύο σύλλογοι δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι για τη μεταγραφή του Σεμέδο και έτσι ο Αργεντινός μπαλαδόρος δεν ήρθε στην Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο... χουνέρι σε Ομάρ - Ξενέρωσε ο Νορβηγός - Μετάνιωσε πικρά που έφυγε από Ολυμπιακό!

Δείτε τον σε ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags