Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα μετά το Χ στο Ηράκλειο! "Μικραίνει ο Παναθηναϊκός – Διάλυση όσο υπάρχει Αλαφούζος"
| 2020-10-18 19:08:00

Ξέσπασμα μετά το Χ στο Ηράκλειο! "Μικραίνει ο Παναθηναϊκός – Διάλυση όσο υπάρχει Αλαφούζος"

Sportdog Team
Ξέσπασμα μετά το Χ στο Ηράκλειο! "Μικραίνει ο Παναθηναϊκός – Διάλυση όσο υπάρχει Αλαφούζος"

Ξέσπασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Οι φίλοι του Τριφυλλιού κατέκλυσαν με εκατοντάδες μηνύματα τη σελίδα της πράσινης ΠΑΕ στο Facebook.

Συγκεντρώσαμε τα χαρακτηριστικότερα εξ αυτών και σας τα παρουσιάζουμε:

Χρειάζεται αλλαγή ψυχολογίας η ομάδα που μπορεί να φέρει ένας προπονητής με την εμπειρία του Μπόλονι αλλά να δούμε και από τους παίχτες να παλεύουν σε κάθε αγώνα. Στη στατιστική έχουμε δεχθεί γκολ μετά το 70 στους 3/4 αγώνες. Το μόνο θετικό σε αυτούς τους αγώνες ήταν το γκολ σήμερα στο 90+4, γιατί παρά τη κακή εικόνα, με Αστέρα είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε, με Λάρισα ήθελε 5 λεπτά να λήξει για το 3ποντο, με Άρη έσωσε ο άλλος πάνω στη γραμμή και σήμερα έχασε ο Μακέντα την ευκαιρία να κάνει το 1-2 με το πέναλτι.

Οσοι θεωρήσουν επιτυχία το σημερινό «χ» με τον ΟΦΗ και πανηγυρίζουν, πολύ απλά δεν ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός.

Πρωτη φορα φετος που η ομαδα επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο και εβγαλε φασεις το παιχνιδι επρεπε να χε ληξει 2-6....παρολα αυτα τα στοπερ σημερα ηταν τραγικα δεν πηραν ουτε μια κεφαλια και ο Χατζηγιοβανης μεγαλος χασογκολης...το θετικο ειναι οτι η ομαδα παιχνιδι με παιχνιδι θα ναι ολο και καλυτερη μετα την απομακρυνση του ακαταλληλου και επικυνδινου Πογιατος

Σοβαροτης μηδέν. Από τους περισσότερους εδώ. Τέτοια αντίληψη, τέτοια ομάδα μας αξίζει. Πανηγυρίζει ο Μακεντα στο φιλότιμο και την πίεση του επειδή έχασε το πέναλτι, απαντάει σε κάτι αλήτες κάπου μεταξύ καταπακτων και εξέδρας, αλλά εσείς καταλάβατε ότι πανηγύρισαν την ισοπαλία... Οκ

Ανύπαρκτη η ομάδα και ψυχολογικά και αγωνιστικά, ντροπή για τον Χατζηγιοβαννη και τον Μπουζουκη να χαραμίζουν στο λίγο της νοοτροπίας τους το ταλέντο τους, μόνο ελαφρυντικό οι πολλοί ανέτοιμοι της Ακαδημίας στην 11αδα, ΑΛΛΑ παίζαμε με έναν ΟΦΗ, που ο Σίμος μεν έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά είναι σε πολύ μεγάλη κάμψη.

Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, δυστυχώς ο προπονητής ήταν τραγική επιλογή, ελπίζω να το αξιοποιήσει ο Ρουμάνος (που πάντως θέλει άλλο ποδόσφαιρο, από αυτό για το οποίο πήραμε τους παίκτες). Το θέμα είναι ότι βαθμολογικά ίσως χάσαμε τη σεζόν στις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.

Αλλά να λέμε ντροπή στον Μακεντα που πανηγύρισε.... Οκ, τελικά ότι αξίζουμε έχουμε

Ένα δικό σου παιχνίδι ήταν και κατάφερες να παρεις ισοπαλία Μην ξανακούσω ότι αδικούνται οι Έλληνες παίχτες. Ο Σερπεζης ούτε που πήδηξε στο γκολ. Πάρτι κάνανε στην περιοχή. Καλά για τον βελεθ τα έχουμε πει. Μπουζουκης Χατζηγιοβαννης ας βρεθούν στην εξέδρα για κανα 5 μηνο.

Υπάρχει Παναθηναϊκός που να πανηγυρίζει επειδή ισοφαρίσαμε τον ΟΦΗ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ? Ο Χατζηγιοβάνης για άλλη μια φορά τα έκανε όλα σωστά στη λάθος περιοχή και όλα λάθος στη σωστή. Ο Μπουζούκης συνέχισε τη στάσιμη μετριότητα που παρουσιάζει εδώ και πολύ καιρό και που κινδυνεύει να καταστρέψει την καριέρα του. Στην άμυνα μπάζουμε από παντού, το κέντρο είναι ανύπαρκτο και η επίθεση απομονωμένη. Απέμεινε μόνο ο Διούδης να τιμά τη φανέλα. Μια ομάδα χωρίς οργάνωση, αγύμναστη, άτολμη. Όσο εξακολουθεί να κάνει κουμάντο ο Αλαφούζος, για ποιο λόγο να έρθει ο κάθε Μπόλονι ? Να κάνει τι ?

Εδιωξέ ο Αλαφούζος τον Δώνη επειδή είχε προσωπικό θέμα μαζί του...Οι οπαδοί του Παναθηναικού που όλοι τον ήθελαν σαν να μην υπάρχουν εφερε ο ρόκα την μισή ισπανία και η ομάδα ειναι δέκα φορές χειρότερη!

Κακά τα ψέματα και ο Μουρινιο να έλθει με τέτοιο υλικό τα ίδια θα ήταν! Έγινε κακός σχεδιασμός κακή επιλογή παικτών όλα λάθος! Η ομάδα αυτή έτσι όπως είναι με αυτούς τους παίκτες με αυτή τη ψυχολογία για να σωθεί πάει αυτή είναι η αλήθεια και αυτό έδειξε και ο Μακεντα με το πανηγυρισμο! Μικρή ομάδα μικρό ροστερ άσχετο πρόεδρο χάλια αδιορθωτα

Πιστεύω σήμερα οι τύποι του στυλ βάλε παιδιά δικά μας να καταλάβανε οτι τα παιδιά τα δικά μας δεν κανουν.Έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια παααααααρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κανουν...είναι παρα πολύ αργοί και σε σκέψη και σε εκτέλεση.Τέλος λοιπον με χατζηγιοβανιδες και μπουζουκιδες.

Αν η νοοτροπία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να πανηγυρίζει τις ισοπαλίες, η λέξη ντροπή είναι λίγη

Φτιάνε οι παίκτες φταίνε οι προπονητές οι γιατροί και όλοι στην ομάδα εκτός απ τον μπροστινό !!! Όσο υπάρχει αυτός τόσο θα διαλυόμαστε ... είναι απλά τα Πράγματα !!! Και τόσο φανερά όσο ποτέ !!! Καληνύχτα σε όλους μας !!

Κάθε Κυριακή ο Παναθηναϊκός μικραίνει...ως πότε όλα αυτά...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό... χουνέρι σε Αλαφούζο - "Έμπλεξε" για τα καλά ο ΠΑΟ - Ποιος ΟΦΗ; Αυτό είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags