Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκες Μακέντα που θα συζητηθούν - Να γιατί πανηγύρισε τόσο έξαλλα το γκολ στο Ηράκλειο (Vid)
| 2020-10-18 19:50:00

Ατάκες Μακέντα που θα συζητηθούν - Να γιατί πανηγύρισε τόσο έξαλλα το γκολ στο Ηράκλειο (Vid)

Sportdog Team
Ατάκες Μακέντα που θα συζητηθούν - Να γιατί πανηγύρισε τόσο έξαλλα το γκολ στο Ηράκλειο (Vid)

Παναθηναϊκός: Στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, ο Φεντερίκο Μακέντα ρωτάθηκε μεταξύ άλλων για τον έντονο πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο Ιταλός επιθετικός αρνήθηκε ότι πανηγύρισε για την ισοπαλία που απέσπασε ο Παναθηναϊκός και τόνισε πως ο λόγος του ξεσπάσματός του είναι το μεγάλο άγχος που έχει ο ίδιος και όλοι στην ομάδα εξαιτίας της άσχημης εκκίνησης στη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Ήρθαμε να νικήσουμε, θέλαμε να αντιδράσουμε στο άσχημο ξεκίνημα. Η προσέγγισή μας ήταν καλή, δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ και δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε. Κατορθώσαμε να επιστρέψουμε, έχασα κι εγώ το πέναλτι. Στιγμές σαν κι αυτή πρέπει να μένουμε ενωμένοι. Για να βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση και νομίζω θα το κάνουμε το συντομότερο δυνατό».

Για τον πανηγυρισμό του: «Ήταν μια στιγμή άγχους για το ματς σήμερα και την αρχή της σεζόν. Δεν είμαι χαρούμενος με την ισοπαλία όποιος το θεωρεί κάνει λάθος. Όποιος παίζει ποδόσφαιρο θα με καταλάβει. Μετά από άσχημες αρχές θες να ξεφύγεις. Έχουμε άγχος και γι’ αυτό πανηγύρισα έτσι. Παίξαμε καλά, δεχτήκαμε δύο χαζά γκολ. Όλοι μαζί θα επανέλθουμε και θα έχουμε καλή συνέχεια στη σεζόν».

Για το χαμένο πέναλτι: «Δεν είναι εύκολο, είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Το σημαντικότερο ήταν το πνευματικό να το ξεχάσεις. Ανταμοίφθηκα στο τέλος. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, είναι να επανέρθουμε όλοι μαζί. Από τις δυσκολίες θα γίνουμε δυνατότεροι και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Δεν είναι εύκολη στιγμή. Βλέπω ανθρώπους που θέλουν να βελτιωθούν και είναι έτοιμοι για μια καλή σεζόν».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι δική μου απόφαση αυτό. Είχαμε κακό ξεκίνημα. Ως παίκτες πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση και να πάμε καλύτερα για τον επόμενο τεχνικό. Το ξεκίνημά μας δεν είναι καλό. Βήμα-βήμα πρέπει να γίνουμε δυνατότεροι και με το νέο τεχνικού να βελτιωθούμε που είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Για τον Μπόλονι: «Όλοι τον περιμένουν, αυτά που θα φέρει, την εμπειρία του. Ακόμη κι αν είχαμε κακό ξεκίνημα θεωρώ πως θα έχουμε εξαιρετική σεζόν. Θα πόνταρα σε αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags