Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Στέφαν Σβαμπ: Παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αυστρίας
| 2020-10-19 14:39:00

Ατακάρες Σβαμπ για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη - Τι είπε για κορωνοϊό - "Πρόκριση στο Γιουρόπα"!

Sportdog Team
Ατακάρες Σβαμπ για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη - Τι είπε για κορωνοϊό - "Πρόκριση στο Γιουρόπα"!

ΠΑΟΚ - Στέφαν Σβαμπ: Παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αυστρίας και μίλησε για όλα!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ:

Για την προσαρμογή του στην Θεσσαλονίκη: «Στην αρχή ήταν πολύ αγχωτικά γιατί έπρεπε να ψάξω για σπίτι και να διευθετήσω όλα τα γραφειοκρατικά θέματα. Τώρα νιώθω πολύ άνετα στην Θεσσαλονίκη. Βρήκα σπίτι λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου.

Η σύζυγος μου θα μετακινείται ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Σάλζμπουργκ λόγω δουλειάς, φυσικά δεν είναι εύκολο λόγω του κορωνοϊού. Επίσης ως ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψεις στο σπίτι αμέσως μετά από μια προπόνηση ή ένα παιχνίδι. Όταν έχω κενό περνάω χρόνο με την οικογένεια μου ή διαβάζω για τη σχολή μου».

Για το πώς είναι η ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Υπάρχουν πολλά στενά στην πόλη. Επίσης οι άνθρωποι βγαίνουν αργά από τα σπίτια τους, γιατί υπάρχει αρκετή ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από τις 20:00 και μετά υπάρχει κόσμος στους δρόμους. Οι Έλληνες ακολουθούν τους κανόνες για τον κορωνοϊό και δεν διαμαρτύρονται πολύ, αν και οικονομικά είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τους ανθρώπους στην Αυστρία. Στην Ελλάδα επίσης δεν έχει τόσα κρούσματα όσο στη χώρα μας».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η Super League είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως το Αυστριακό, τα προηγούμενα χρόνια ήταν ακόμη δυνατότερο».

Για τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ: «Ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για εμάς, γιατί φτάσαμε τόσο κοντά στους ομίλους του Champions League».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League: «Eίμαστε σε έναν ισορροπημένο όμιλο και ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση».

Για το πότε θα επισκεφτεί την οικογένειά του στην Αυστρία: «Πιθανότατα τα Χριστούγεννα, εφόσον ο κορωνοϊός δεν αλλάξει τα πλάνα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags