Facebook Pixel Superleague: Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα - Τόσοι θα μπαίνουν σε κάθε ματς!
| 2020-10-19 17:15:00

Τρομερά νέα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό – Με κόσμο στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα – Τόσοι σε κάθε ματς!

Sportdog Team
Τρομερά νέα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό – Με κόσμο στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα – Τόσοι σε κάθε ματς!

Superleague: Η αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων "άναψε το πράσινο φως" για την επιστροφή των φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων σε ποσοστό 10% της χωρητικότητας των γηπέδων σε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες (Ολυμπιακός -Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ - Ομόνοια), ενώ το ίδιο θα συμβεί πιλοτικά και στη Superleague 1.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Μαρσέιγ την Τετάρτη (21/10) στο Φάληρο θα έχει 3.200 φιλάθλους στις εξέδρες και το ΠΑΟΚ-Ομόνοια στην Τούμπα την Πέμπτη (22/10) θα γίνει παρουσία 2.900 φιλάθλων. 

Σε ό,τι αφορά τη Superleague 1, η επιστροφή του κόσμου θα γίνει πιλοτικά, αρχικά με δύο αναμετρήσεις την προσεχή αγωνιστική. Το μέτρο αναμένεται να εφαρμοστεί στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (25/10) και Ατρόμητος-Παναιτωλικός (26/10), επίσης στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων, ενώ από την 7η αγωνιστική θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων σε όλους τους αγώνες.

Παρ' όλα αυτά, η ανώτατη προσέλευση είναι 3.500 φίλαθλοι στις αναμετρήσεις του ΟΑΚΑ, που είναι χωρητικότητας περίπου 67.000 θέσεων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται πιλοτικά και αφορά αυστηρά ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και όχι αγώνες που διεξάγονται στα κλειστά γήπεδα της χώρας.

Όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά με ταυτοποίηση, ενώ φυσικά θα κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags