Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φοβερές ατάκες Μπόλονι για... ΟΦΗ - "Ισοφαρίσαμε στο τέλος και..."
| 2020-10-19 18:55:00

Θα "στάξει" τους παίκτες ο Μπόλονι - Φοβερές ατάκες για... ΟΦΗ - "Ισοφαρίσαμε στο τέλος και..."

Sportdog Team
Θα "στάξει" τους παίκτες ο Μπόλονι - Φοβερές ατάκες για... ΟΦΗ - "Ισοφαρίσαμε στο τέλος και..."

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία ενώπιον των παικτών της νέας του ομάδας.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Ρουμάνος προπονητής παρουσιάστηκε από τον εκπρόσωπο της διοίκησης Σπύρο Βλάχος στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια ο Μπόλονι πήρε τον λόγο και τόνισε στους παίκτες ότι τόσο ο ίδιος όσο και εκείνοι θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά για να βρουν τη λύση μετά από κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Ο Ρουμάνος αναφέρθηκε και στο χθεσινό 2-2 του Τριφυλλιού με τον ΟΦΗ, επισημαίνοντας πως το γεγονός ότι οι Πράσινοι ισοφάρισαν στην τελευταία φάση του ματς δείχνει τον χαρακτήρα τους ως ομάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε τα εξής:

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ.

Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς. Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι! Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι «οκ» αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags