Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χρήστος Δημόπουλος: "Δεν αντέχεται άλλο - Έχει δίκιο ο κόσμος"!
| 2020-10-19 20:38:00

Πυροβολεί ο "φονιάς" για ΠΑΟ, Αλαφούζο, Καρλίτος - "Δεν αντέχεται άλλο - Έχει δίκιο ο κόσμος"!

του Γιώργου Κτενά
Πυροβολεί ο "φονιάς" για ΠΑΟ, Αλαφούζο, Καρλίτος - "Δεν αντέχεται άλλο - Έχει δίκιο ο κόσμος"!

Παναθηναϊκός - Χρήστος Δημόπουλος: Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στο sportdog μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ και εξήγησε τι χρειάζεται να γίνει στην ομάδα για να πάρει τα πάνω της.

"Έχει αγανακτήσει ο κόσμος του ΠΑΟ - Αυτός λείπει από την ομάδα"

"Μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι αλλά μπορούσε και να το χάσει χθες ο Παναθηναϊκός, οπότε από αυτή την άποψη τουλάχιστον κατάφερε και πήρε την ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Ο κόσμος της ομάδας έχει αγανακτήσει βέβαια, γιατί δεν μπορεί να βλέπει τον Παναθηναϊκό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, η ομάδα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog. Χ. Δημόπουλος.

Ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει για το ρόστερ της ομάδας;

"Δεν είναι θέμα ποιοι αξίζουν να παίξουν και ποιοι όχι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες αλλά δεν έχει έναν άνθρωπο για να τους φτιάξει την ψυχολογία. Ο Χατζηγιοβάννης, ο Κουρμπέλης, ο Μπουζούκης, θέλουν έναν άνθρωπο οι παίκτες τού Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια για να τους φτιάξει την ψυχολογία".

"Το κατάλαβε ο Αλαφούζος - Αυτόν να πάρει δίπλα του"

Προφανώς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα υπάρχουν σημαντικές ευθύνες στη διοίκηση.

"Ο Αλαφούζος το κατάλαβε ότι έχει κάνει λάθος και γι' αυτό έδιωξε και τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Το έχω πει κι άλλες φορές, πρέπει ο Αλαφούζος να πάρει δίπλα του ανθρώπους που να ξέρουν από ποδόσφαιρο, να είναι έμπειροι και, κυρίως, να του μιλάνε. Να μη φοβούνται να πουν τη γνώμη τους και και να διορθώνουν ο,τι στραβό βλέπουν στην ομάδα".

"Δεν κάνει για πλάγια ή φουνταριστός ο Καρλίτος - Εκεί να τον βάλει - Δύσκολα για ΠΑΟ"

Υπάρχει ολόκληρο θέμα με τις επιλογές του Ρόκα στην ομάδα, κυρίως η κουβέντα έχει ανοίξει για τον Καρλίτος. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Αυτός είναι επιλογή του Ρόκα, όπως και άλλοι παίκτες, γι' αυτό τους έβαζε ο Πογιάτος να παίζουν. Αλλά η ομάδα έχει κι άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν και να προσφέρουν. Ο Μπουζούκης ή ο Χατζηγιοβάννης δεν μπορούν να παίξουν δηλαδή, ενώ μέχρι πέρσι μπορούσαν; Πρέπει να τους φτιάξουν την ψυχολογία, πώς θα πιστέψουν στον εαυτό τους; Όσον αφορά τον Καρλίτος, στα πλάγια δεν μπορεί να παίξει αλλά δεν μπορεί ούτε και ως φουνταριστός. Αυτός είναι για να παίζει λίγο πίσω από τον επιθετικό. Και μπροστά του ο Μακέντα που τον ξέρουμε, δεν είναι πολύ εύκολος στο γκολ, αλλά δημιουργεί θέματα στις αντίπαλες άμυνες".

Τέλος, τι πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό για να μην υπάρξουν πρόβλημα στην ομάδα;

"Να σηκώσει κεφάλι άμεσα γιατί θα είναι δύσκολο στη συνέχεια. Ο κόσμος κάπου έχει ένα δίκιο, γιατί θέλει τον Παναθηναϊκό ψηλά. Αν έχανε χθες η ομάδα και κέρδιζε σήμερα η Λαμία, θα υπήρχε πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις τον Παναθηναϊκό τελευταίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ: Σενάριο πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Ποιος ενδιαφέρεται - Τι απαντά Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags