Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ίσως να μην υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ
| 2020-10-20 10:26:00

Φήμη-ΒΟΜΒΑ για επιστροφή στα γήπεδα - "Σφαλιάρα" Τσιόδρα - Στον "αέρα" το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ!

Sportdog Team
Φήμη-ΒΟΜΒΑ για επιστροφή στα γήπεδα - "Σφαλιάρα" Τσιόδρα - Στον "αέρα" το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ!

Ολυμπιακός: Ίσως να μην υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, αλλά και ευρύτερα να μην υπάρχουν οπαδοί σε παιχνίδια των ελληνικών ομάδων!

Πληροφορία που υπάρχει στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρει ότι μπορεί να υπήρξε επίσημη απόφαση χθες για την επιστροφή του 10% των οπαδών στα γήπεδα, αλλά αργά χθες το βράδυ τα δεδομένα άλλαξαν!

Μετά από σύσκεψη της επιτροπής του υπουργείου Υγείας υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα, κρίθηκε πως το επιδημιολογικό φορτίο στην Αττική βρίσκεται στο επίπεδο 3, άρα είναι βαρύ, και η παρουσία χιλιάδων φιλάθλων στα γήπεδα (έστω και με τήρηση αποστάσεων κ.λπ.) θα προκαλούσε συνθήκες συνωστισμού.

Ο λόγος είναι γιατί δεν μπορεί κανείς να ελέγξει αν στη διάρκεια των αγώνων θα υπάρξει η τήρηση των αποστάσεων και, προφανώς, θα έστελνε λάθος μήνυμα την ώρα που είναι πιθανό να αποφασιστούν πρόσθετα μέτρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προφανώς μετά από μια τέτοια εξέλιξη βρίσκεται στον... αέρα το αν θα γίνει παρουσία φιλάθλων το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ, αλλά και κάθε άλλο παιχνίδια στα ελληνικά γήπεδα...

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, αλλά μην αποκλείσετε να πάμε σε αναστολή της απόφασης που δημοσιεύτηκε μόλις χθες για την παρουσία των οπαδών στα γήπεδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags