Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οι Σ.Φ. του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο!
| 2020-10-20 16:04:00

Τρομερή ανακοίνωση οπαδών ΠΑΟΚ - Στο επίκεντρο ο Μητσοτάκης - "Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο"!

Sportdog Team
Τρομερή ανακοίνωση οπαδών ΠΑΟΚ - Στο επίκεντρο ο Μητσοτάκης - "Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο"!

ΠΑΟΚ: Οι Σ.Φ. του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από 7 μήνες κλειστών γηπέδων εξαιτίας της πανδημίας του νέου ιού που έχει αλλάξει τις ζωές μας,  μάθαμε χτες ότι θα μπορέσουν 2-3 χιλιάδες κόσμου να βρεθούν στις κερκίδες της Τούμπας για το ματς με την Ομόνοια. Επιτέλους! Λογική απόφαση, ειδικά αν αναλογιστούμε πως ήταν μία απόφαση που πάρθηκε, όπως μας είπαν, μετά από την έγκριση των ειδικών και των υγειονομικών αρχών της χώρας. Επειδή και εμείς μένουμε εδώ, ξέρουμε ότι με περιορισμένο κόσμο λειτουργούν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά και τα μαγαζιά εδώ και αρκετούς μήνες. Τα πλοία το καλοκαίρι λειτουργούσαν με 85% πληρότητα, στα μέσα μεταφοράς γίνεται χαμός καθημερινά. Επομένως, γιατί να μην ανοίξουν και τα γήπεδα, με προσοχή και με αυστηρούς όρους;  

Για κάποια στιγμή, όλα μας φάνηκαν σωστά. Μέχρι που ήρθε η σημερινή “εντολή” του πρωθυπουργού της  πιο αστείας χώρας του πλανήτη που λέγεται Ελλάδα και ανακαλεί την απόφαση για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Λες και χτες το πρωί, όταν πάρθηκε η απόφαση για την μερική επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τα δεδομένα. Λες και άλλαξε κάτι μέσα σε λίγες ώρες. Λες και μπορεί ο καθένας να δίνει εντολές, να παρακάμπτει τους ειδικούς και να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια όποτε και όπου θέλει. Λες και αυτοί οι 2-3 χιλιάδες που θα πάνε στο γήπεδο είναι εξωγήινοι που δεν πάνε σχολείο, δεν μπαίνουν σε αστικά λεωφορεία, δεν ψωνίζουν σε σούπερ μάρκετ, δεν δουλεύουν, δεν πάνε σε καφενεία, μπαρ και εστιατόρια.  Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού: 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!

“Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες”.

Ακολουθεί και η μετάφραση της δήλωσης:

“Nαι ναι, εμείς γιατί κοίταξε στην αρχή, ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να καν... γίνει αυτό το το παιχνίδι, αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπανε ναι, ότι αυτό εμείς δεν καν..θέλαμε αυτοί είπανε όχι λέει, θέλουμε να γίνει, ε και εμείς μετά είπαμε όχι λέμε, δεν θα γίνει θα κάνει γίνει αυτό πάλι, νέος νέος διαιτητής για να οριστεί για να για να αυτό ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι. Όχι δεν πειράζει, εμάς δεν μας πειράζει ας γίνει όποτε θα κάνει τους φορείς πάλι η αυτή η ΕΠΑΕ......ναι ναι, α μπράβο, ύστερα ακούς μόλις είπανε είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε και εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε εεε δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα... μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε ναι αυτό θέλουμε και είπανε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι οτι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει λέει, εεεεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να καν.. γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το το κάνει με τους φορείς η ΕΠΑΕ.. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο”.

Μετά τιμής,
Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags