Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: "Φωτιές" για Φορτούνη: "Γιατί δεν παίζει - Πάει... Ισπανία"
| 2020-10-20 20:36:00

"Φωτιές" για Φορτούνη: Γιατί δεν παίζει, πάει... Ισπανία - Θέλει Μήτρογλου - Μετά τον τραυματισμό ...

του Γιώργου Κτενά
"Φωτιές" για Φορτούνη: Γιατί δεν παίζει, πάει... Ισπανία - Θέλει Μήτρογλου - Μετά τον τραυματισμό ...

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την απουσία τού Έλληνα άσου από τα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων και της Εθνικής ομάδας.

Το sportdog απευθύνθηκε για το θέμα στον προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά τον Φορτούνη, καθώς είχαν συνυπάρξει στα πρώτα του βήματα στον Αστέρα Τρίπολης, και δεν είναι άλλος από τον Στάικο Βεργέτη.

"Για αυτό δεν παίζει στην Εθνική ο Φορτούνης - Τι βλέπει στον σχεδιασμό του ο Μαρτίνς"

"Το γιατί δεν παίζει στον Ολυμπιακό ή στην Εθνική ομάδα είναι θέμα που αφορά τους προπονητές του. Δεν ξέρω τι βλέπουν και σχεδιάζουν για τις ομάδες τους ή γιατί άλλοι παίκτες έχουν προβάδισμα", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Σ. Βεργάτης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Έκανε μια δήλωση ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τον Φορτούνη, ότι πρέπει να εξασφαλίσει τη θέση του στην ομάδα που αγωνίζεται για να παίξει στην Εθνική. Εκεί δηλαδή, στην Εθνική, ίσως έχουμε την απάντηση".

"Αυτό είναι το πολύ σημαντικό με Φορτούνη - Σε πρωτάθλημα χωρίς δύναμη και φυσική κατάσταση"

Γνωρίζετε τον Φορτούνη πολύ καλά, ποια είναι η άποψη που έχετε για εκείνον;

"Ήταν είναι και παραμένει πολύ ποιοτικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να συνδέσει τις γραμμές του κέντρου και της επίθεσης. Έρχεται από τη δεύτερη γραμμή και μπορεί να σκοράρει, αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει πολλές φορές για μεταγραφή αλλά δεν έχουμε δει να γίνεται - Ποια είναι η άποψή σας για το πρωτάθλημα που θα του ταίριαζε;

"Θα προτιμούσα την Ισπανία και την Πορτογαλία για αυτόν τον παίκτη. Δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ σε πρωτάθλημα με δύναμη και φυσική κατάσταση. Όσο πιο τεχνικό είναι το ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει στην Ισπανία και την Πορτογαλία, τόσο το καλύτερο για εκείνον".

"Ταιριάζει με Αραμπί - Ποιοτικοί εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Θέμα διαχείρισης"

Στον Ολυμπιακό με ποιους θα ταίριαζε στην ίδια 11άδα;

"Σε ό,τι αφορά τους ακραίους θα ταίριαζε με οποιονδήποτε από αυτούς που έχει ο Ολυμπιακός. Ο Φορτούνης χρειάζεται έναν επιθετικό-σημείο αναφοράς, κι ένας τέτοιος επιθετικός είναι ο Ελ Αραμπί. Όπως παλιότερα είχε με τον Μήτρογλου μπροστά του έναν φορ-σημείο αναφοράς. Περισσότερο αξιοποιεί τον επιθετικό, ενώ και οι ποιοτικοί εξτρέμ του Ολυμπιακού μπορούν να τον βοηθήσουν πολύ. Σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1, η θέση του Φορτούνη είναι στο κέντρο του "3". Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση έχει επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του. Είναι και θέμα διαχείρισης το πότε θα επιστρέψει στην Εθνική και τον Ολυμπιακό".

Να κλείσουμε με τα δικά σας νέα;

"Είμαι στη Νίκη Βόλου, περιμένουμε να τελεσφορήσουν οι κατηγορίες για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Είμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με μεταγραφάρα του Ολυμπιακού - Πάλι στην εξέδρα, γιατί δεν παίζει - Το αποφάσισε ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags