Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για Μίσιτς από συμπατριώτη του! Αυτή ήταν η επιθυμία του
| 2020-10-20 23:55:00

Αποκάλυψη για Μίσιτς από συμπατριώτη του! Αυτή ήταν η επιθυμία του

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μίσιτς από συμπατριώτη του! Αυτή ήταν η επιθυμία του

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Novi List, Νταβόρ Πέτροβιτς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την μεταγραφή του Γιόσιπ Μίσιτς στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θρίλερ της μεταγραφής Μίσιτς: «Είναι καλή λέξη να το περιγράψεις η λέξη θρίλερ. Στην Κροατία είχαμε την πληροφορία ότι η μεταγραφή αυτή δεν θα γινόταν. Όλοι είχαμε την ενημέρωση αυτή, αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν».

Για το τι άλλαξε και έγινε τελικά η μεταγραφή: «Η Ντινάμο μίλησε πολλές ώρες με τη Σπόρτινγκ και εκείνη άλλαξε τη θέση της για το θέμα και για όλα. Η Ντινάμο μετέφερε πως ήταν τελευταία ημέρα μεταγραφών και οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ αντιλήφθηκαν πως θα ήταν προτιμότερο να τον δώσουν δανεικό και να παίζει κάπου παρά να τον έχουν στον πάγκο. Γι’ αυτό πήραν αυτή την απόφαση».

Για τις πληροφορίες που έχει για το ποια ήταν η θέληση του Μίσιτς: «Δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί του. Έμαθα ότι ήθελε να πάει στη Ντιναμο. Είναι ομάδα της χώρας του. Είναι στο Europa League και από τις ισχυρές ομάδες της Κροατίας. Αυτό μέτρησε και στο να επιμείνει η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτησή του. Ήθελε έναν έμπειρο χαφ η ομάδα. Έχει πολύ καλό όνομα στην Κροατία ο Μίσιτς».

Για το αν γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμος:«Θα παίξει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις ως το τέλος του 2020, δεν μπορεί να δηλωθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι έχει προπονηθεί. Έχει τον χρόνο να ετοιμαστεί ο Μίσιτς. Ίσως παίξει την Κυριακή. Μπορεί να είναι στην αποστολή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags