Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έκλεισε" Γιαννούλη στην Πόρτο ο Βρύζας
| 2020-10-21 13:37:00

"Έκλεισε" Γιαννούλη στην Πόρτο ο Βρύζας - Deal με 7.000.000 - Απίστευτη απάντηση από Σαββίδη!

Οι Μιχείες
"Έκλεισε" Γιαννούλη στην Πόρτο ο Βρύζας - Deal με 7.000.000 - Απίστευτη απάντηση από Σαββίδη!

ΠΑΟΚ: Έμαθα πως ο Ζήσης Βρύζας ήταν πίσω από την υπόθεση Πόρτο-Γιαννούλη, που παραλίγο να ντιλάρει την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής/φθινοπωρινής μεταγραφικής περιόδου. 

Ο νεόκοπος ατζέντης, που συνεργάζεται με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο στο Γραφείο που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη (και για πολλούς είναι υπό τη... σκέπη του ΠΑOΚ), πήγε να κάνει το... κόλπο γκρόσο, εκμεταλευόμενος τις καλές γνωριμίες και τα κονέ που αποδεδειγμένα έχει εδώ και χρόνια στην Πορτογαλία. 

Χαρακτηριστικά μου είπαν πως μέχρι και τον φίλο του Φερνάντο Σάντος, προπονητή κοτζάμ Εθνικής Πορτογαλίας, "κινητοποίησε" o Ζήσης Bρύζας, προκειμένου να πει τον καλό του λόγο και να δώσει τις καλύτερες συστάσεις για Γιαννούλη στους "δράκους". 



Παρότι εκεί ο Βρύζας είχε την απευθείας επαφή και το πουσάρισμα από τον ίδιο τον κόουτς της Πόρτο, τον Σέρτζιο Κονσεισάο. Αλίμονο άλλωστε και παίκτη τον είχε στον ΠΑΟΚ και μετά σαν κόουτς προσπάθησε να πάει τον Κονσεϊσάο στην Τούμπα, ο Βρύζας. "Καρντασάκια" τα δυo τους... 

Στο δια ταύτα: από δύο πλευρές δηλαδή την είχε δέσει την υπόθεση πώλησης του Γιαννούλη στην Πόρτο (και μάλιστα 7 εκατομμύρια) ο Βρύζας αλλά τον άφησαν... παγωτό οι Ιβάν/Γκιόργκι Σαββίδης με τα "όχι" τους. Πώς να μην... τρελαθεί μετά. Και τα λεφτά/προμήθειες γι' αυτό το ντίλ θα ήταν πολύ περισσότερα από τα περίπου 120 χιλιάρικα που πήρε απο την Ίντερ για τη δουλειά του Βαγιαννίδη.

ΥΓ. Δεν είναι βέβαιο πως η Πόρτο θα επιστρέψει τον Γενάρη για Γιαννούλη. Φίφτυ, φίφτυ...

ΥΓ1. Οι Βρύζας/Διαμαντόπουλος είχαν προσπαθήσει να χωθούν και για Γιαννούλη στη Νιούκαστλ, μια ακόμη πονεμένη ιστορία στα... τραγελαφικά του πολύμηνου σήριαλ πώλησης του Γιαννούλη από τον ΠΑOΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Αντιγράφει" Μαρινάκη ο Σαββίδης - Αυτόν πουλάει με ένα σκασμό λεφτά σε top ομάδα - ΜΠΟΥΜ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags