Facebook Pixel Αδέσποτοι: "Ρουκέτες" Γρομητσαρη: "Μη βάλει Φορτουνη! - Βέτο Μαρτινς για Καμαρά - Φοβάμαι σήμερα γιατι..."
| 2020-10-21 17:40:00

"Ρουκέτες" Γρομητσάρη: "Μη βάλει Φορτουνη! - Βέτο Μαρτινς για Καμαρά - Φοβάμαι σήμερα γιατί..."

Του Αδέσποτου
"Ρουκέτες" Γρομητσάρη: "Μη βάλει Φορτουνη! - Βέτο Μαρτινς για Καμαρά - Φοβάμαι σήμερα γιατί..."

Προβληματισμένος είναι ο Πέδρο Μαρτίνς με την απουσία του Καμαρά, ο οποίος τέθηκε εκτός για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Σπύρος Γρομητσάρης στην εκπομπή “Οι Αδέσποτοι” στον Alpha 98,9, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αναποφάσιστος για την 11άδα. Παράλληλα ο Ερυθρόλευκος ρεπόρτερ σχολίασε την απουσία του κόσμου και τον παράγοντα Φορτούνη. Διαβάστε όσα δήλωσε:

Πιστεύεις, ότι ο Φορτούνης θα πάρει τη θέση του Καμαρά;

«Σίγουρα όχι! Δεν αμφισβητώ την ποιότητά του. Αμφισβητώ τη διάθεση και την επαγγελματικότητά του. Ο Ολυμπιακός πήρε ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα χωρίς τον Φορτούνη. Απέκλεισε την Άρσεναλ χωρίς τον Φορτούνη. Πήρε επίσης το Κύπελλο χωρίς τον Φορτούνη. Είναι ένα παιδί που στενοχωριέμαι που το λέω, αλλά με βάση το ταλέντο που έχει θα έπρεπε να κάνει απίθανα πράγματα. Το γιατί δεν τα έχει κάνει φταίει το κεφάλι του. Δεν ξέρω αν θα έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ. Σίγουρα θα έπρεπε να παίζει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Στα 28 του πρέπει να ψαχτεί».

Από πότε ξέρουν στον Ολυμπιακό για τον Καμαρά;

«Από χθες υπήρχε μία ανησυχία στον Ολυμπιακό για τον Καμαρά. Στα πλάνα της προπόνησης δεν υπήρχε. Οι παρατηρητικοί το είδαν. Καμία ομάδα όμως δεν είναι υποχρεώμενη να δημοσιοποιήσει την ταυτότητα του κρούσματος.

Από το καλοκαίρι πόσοι είναι με κορωνοϊό;

«Τζολάκη, Ευαγγέλου, Λοβέρα, Σεμέντο και πλέον Καμαρά».

Πως σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς;

«Παραμένει προβληματισμένος για το κενό του Καμαρά. Υπενθυμίζεται, ότι ο Καμαρά ήταν ανάμεσα στους παίκτες που ο Μαρτίνς είχε θέσει βέτο το καλοκαίρι να μη φύγει μαζί με Σα, Σεμέντο, Ελ Αραμπί. Το πιθανότερο σχήμα είναι Σα, Ραφίνια Χολέμπας, Σεμέντο, Μπα, Μπουχαλάκης, Πέπε, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί. Επαναλαμβάνω όμως, επειδή το ρώτησα, ο προπονητής είναι αναποφάσιστος. Γιατί κάθε πλάνο έχει σημαντικά μειονεκτήματα. Ο Μαρτίνς δεν συνηθίζει στα δύσκολα να βάζει βασικούς νεοαποκτηθέντες όπως ο Ντρέγκερ».

Τί βλέπεις για το ματς;

«Φοβάμαι το παιχνίδι. Γιατί η απουσία του Καμαρά είναι σημαντική. Χαλάει το παιχνίδι των αντιπάλων. Είναι υπέρ απαραίτητος σε αυτά τα ματς. Επίσης είναι ξενέρα που δεν θα έχει κόσμο. Θα είμαστε 30 δημοσιογράφοι, 20 Έλληνες και 10 Γάλλοι. Είναι πριβέ το πράγμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags