Facebook Pixel Champions League: Με ανατροπή την Πόρτο η Σίτι - "Διπλό" Λίβερπουλ σε Άγιαξ - "Τεσσάρα" Μπάγερν σε Ατλέτικο! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-21 23:56:00

Με ανατροπή την Πόρτο η Σίτι - "Διπλό" Λίβερπουλ σε Άγιαξ - "Τεσσάρα" Μπάγερν σε Ατλέτικο! (vid)

Sportdog Team
Με ανατροπή την Πόρτο η Σίτι - "Διπλό" Λίβερπουλ σε Άγιαξ - "Τεσσάρα" Μπάγερν σε Ατλέτικο! (vid)

Champions League: Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση η Μάντσεστερ Σίτι, παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά από την Πόρτο, στην αναμέτρηση για τον όμιλο του Ολυμπιακού.

Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με τον Λουίς Ντίαζ στο 14', όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα (21') με πέναλτι του Αγκουέρο. Στο δεύτερο ημίχρονοι οι Γκουντογκάν (65') και Τόρες (73') σκόραραν για να δώσουν τη νίκη με 3-1 στη Σίτι.

Στα άλλα βραδινά ματς η Μπάγερν ήταν καταιγιστική, διαλύοντας με 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μόναχο σκοράροντας δις με τον Κομάν και από μία με Γκορέτσκα και Τολισό.

Με μεγάλο "διπλό" (0-1) από την έδρα του Άγιαξ έφυγε η Λίβερπουλ με τον Ταλιαφίκο να πετυχαίνει το αυτογκόλ (35') που έκρινε την αναμέτρηση. Τέλος, στο 2-2 έμεινε η Ίντερ στο Μιλάνο με την Γκλάντμπαχ, ενώ η Αταλάντα φιλοδώρησε με τέσσερα (4-0) γκολ την Μίντιλαντ στην Δανία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags