Facebook Pixel Μάρκο Λιβάγια - Δημήτρης Μελισσανίδης: Χαμός με Λιβάγια, τον "τελειώνει" ο Μελισσανίδης; - "Γλέντησε" την ΑΕΚ η καψούρα του Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-23 00:34:00

Χαμός με Λιβάγια, τον "τελειώνει" ο Μελισσανίδης; - "Γλέντησε" την ΑΕΚ η καψούρα του Μαρτίνς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός με Λιβάγια, τον "τελειώνει" ο Μελισσανίδης; - "Γλέντησε" την ΑΕΚ η καψούρα του Μαρτίνς!

Μάρκο Λιβάγια - Δημήτρης Μελισσανίδης: Η ΑΕΚ ηττήθηκε πολύ εύκολα στην Μπράγκα με 3-0, όμως η ζημιά που δημιούργησε το συγκεκριμένο παιχνίδι, σαφώς και είναι μεγαλύτερη από αυτή των τριών βαθμών. Δεν είναι τόσο η κακή εικόνα συνολικά της ομάδας και τα αστεία λάθη σε μεσαία γραμμή και άμυνα όσο το… μπάχαλο που έγινε με τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε ένα τεράστιο ρίσκο, έκανε αλλαγή στην αλλαγή ίσως το κορυφαίο όνομα στο ρόστερ και η απόφασή του αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο Κροάτης μπήκε στο 62’ και αποχώρησε στο 89, εμφανώς εκνευρισμένος. Μάλιστα, είχε μία σύντομη κουβέντα με τον προπονητή του κι έφυγε για τα αποδυτήρια!

Ο Λιβάγια ήταν κάκιστος και όχι μόνο ευθύνεται για τα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε η Ένωση, καθώς οι φάσεις ξεκινούν από δικά του λάθη, αλλά ήταν και προκλητικά αδιάφορος. Επίσης, για ακόμα ένα ματς, όπως συνηθίζει άλλωστε τους τελευταίους μήνες ήταν φανερό πως έπαιζε για την πάρτη του κι όχι για την ομάδα. Τον ένοιαζε να φανεί από ατομικές ενέργειες και όχι να βοηθήσει το σύνολο. Αρκούν όμως όλα αυτά για να… ρίξει τη χειροβομβίδα ο Καρέρα; Γιατί αν δεν βγει άμεσα η διοίκηση να το «μαζέψει» και αν δεν παρέμβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο στην Ελλάδα, τότε το σήριαλ με τον Μάρκο (το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι) μόλις ξεκίνησε και το μέλλον του στον Δικέφαλο είναι εξαιρετικά αμφίβολο!

 

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ ίσως να μην άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω στην Πορτογαλία, αλλά μάλλον δεν άξιζε και την τριάρα. Οι Κιτρινόμαυροι πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Μπράγκα, ενώ και το πλάνο του κόουτς με τα τρία στόπερ, δεν βγήκε και αυτό φάνηκε στο χορτάρι. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν εύκολα, πατούσαν περιοχή και η συνεννόηση των χαφ με τους στόπερ ήταν ανύπαρκτη.

 

Τη διαφορά βέβαια στο παιχνίδι την έκανε ο Γκαλένο. Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ της Μπράγκα έκανε «όργια» και τελείωσε το ματς με γκολ και ασίστ. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα, είναι επειδή πρόκειται για έναν παίκτη που πέρυσι βρέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες μάλιστα τον είχαν τσεκάρει και από κοντά, μετά από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Βραζιλιάνος έπαιζε τότε στη Ρίο Άβε ως δανεικός από την Πόρτο. Ο Ολυμπιακός τελικά δεν έκανε κίνηση και κατέληξε με 3.5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα.

 

ΥΓ. Υπερβολικός στην τελική προσπάθεια για ακόμα ένα ματς ο Νέλσον Ολιβέιρα. Τυχερός που ήταν χειρότερος ο Μάρκο Λιβάγια και θα ξεχαστεί…

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ΑΕΚ μετά τη Μπράγκα! Αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα φεύγει - Όχι ο Λιβάγια - Δραματικές ώρες...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags